Bahar Temalı Duvar Süsü

 

spring wall hanging
 

Tüm yurdun sokaklara dökülerek büyük bir coşkuyla kutladığı, trafiğin kilit olduğu ulusal kapanmanın ilk gününden herkese merhaba! Gerçekten biz bu kriz yönetme işini çok iyi biliyoruz, dünyaya ders veririz ders!

Malum diğer 356789 meslek dalı gibi avukatlara da görev icabı sokağa çıkmak serbest. Ama evdeki 7 yaşa herşey yasak olduğu için biz maaile evdeyiz. Ben de önümüzdeki bu yarım aydan fazla süreyi hobi çalışmaları yaparak değerlendirmek için bir kasa boya siparişi verdim. Tüm evi boyamaya yetecek kadar boya aldım. Umarım kafayı yemeden kargom elime ulaşır. Zira güzelim ilkbaharı bir kez daha pencereden izlediğim için fazlasıyla sinirliyim. 

spring wall hanging

Bahar temalı duvar süsüne gelirsek... Havayla kuruyan hamurla çalışmayı çok seviyorum. Daha önce de bu tarz pek çok proje paylaştığımı takip edenler hatırlayacaktır. Elimde denizden topladığım dal parçaları vardı ve bunları mutlaka bir kapı ya da duvar süsünde kullanmak istiyordum. Bunun için havayla kuruyan hamurdan temaya uygun kalıplarla çeşitli şekiller kestim, kuruttum ve boyadım. 

Bundan sonra çalışmaya hareket katmak ve bahar havasını belirgin hale getirmek için çeşitli rölyef pastalar ve efekt veren boyalardan faydalandım. Yalnız söylemeden geçemicem, hobi malzemelerinin çeşitliliğinin günden güne artması, yeni ürünlerin pazara kazandırılması beni çok mutlu ediyor. Yurtdışına göre hala eksiğimiz var ama bir beş sene öncesini düşününce çok daha eğlenceli bir noktada olduğumuz kesin.

Malzemeler:

*Havayla Kuruyan Hamur (Ben DAS marka kullandım.)

*Driftwood (Herhangi bir dal parçası da olabilir.)

*Akrilik boya, vernik

*Rölyef pasta

*Ahşap boncuk

*Kağıt ip

*Süslemek için konfeti

Aslında pek çok hobicinin elinde doğal olarak bulunan malzemeler bu iş için yeterli. Hazır hepimiz evdeyken, hem oyalanmak hem de keyifli vakit geçirmek için için belki sizi de harekete geçirir bu çalışma. Belki siz bahar teması yerine denizi tercih edersiniz ya da belki çocuğunuzun odası için prensesler, sevimli hayvanlar çalışırsınız. Kalıp kutusunu az karıştırın bakalım, sizden kimbilir neler çıkacak.😊

Duvar süsünün tüm yapım aşamalarını Youtube kanalında paylaştım. İzler, paylaşır ve abone olursanız sevinirim. Video hemen aşağıda ancak göremeyenler ilk resme tıkladığında doğrudan videoya ulaşabilirler. Keyifli seyirler!

Yorumlar

Klio'nun Şarkısı dedi ki…
Şahane olmuş. Ellerinize sağlık! Dışarı çıkamıyoruz ama eve bahar havası gelmiş:)
Handan dedi ki…
Çok güzel gözüküyor :)
bahar006 dedi ki…
Cok teşekkür ederim 🥰
bahar006 dedi ki…
Saol Handan,çok sevindim beğenmene 🥰
Ada Deniz dedi ki…
Çok şık olmuş. Yeniden hobilere dönesim geldi aslında. Uzun zamandır çok ihmal ettim sanırım el işlerini
bahar006 dedi ki…
Dönsene Saadet, ben de hatırlıyorum senin projelerini, ahşap işlerini, hepsi de birbirinden doğal ve güzeldi. Beğenmene sevindim ayrıca, sevgiler:)