Scrapbook Anı Albümü💛

scrapbook-mini-album
Herkese merhaba! Bugün İstanbul'dan sevgili Büşra Hanım'ın yakın bir arkadaşı için hazırladığım çok cici bir scrapbook anı albümüyle buradayım. Biliyorsunuz, yıllardır kişiye özel anı albümleri, anı defterleri hazırlıyorum. İşin "kişiye özel" kısmının lafta kalmamasını, albümlerin gerçekten sahiplerine hitap etmesini çok önemsiyorum. 
scrapbook-mini-album
scrapbook-mini-album
Albümleri kişiselleştirirken, sahibi için özel bir anlam ifade eden tarihler, mekanlar, şiirler vs. kullanıyorum genellikle. Hele bu bir çift albümü ise, haliyle yazacak ya da sayfalar arasına saklayacak çok daha fazla malzeme oluyor elimde.
anı-albümü
scrapbook-fotograf-albümü
Bunların dışında nadiren de olsa albüm sahiplerinin kendi yaptıkları çizimler oluyor ki, işte bunları albümlerde kullanmaya cidden bayılıyorum. İşte bu güzel albüm de , sahibi hanımefendinin kendi yaptığı sevimli bir çizimle taçlandı. Gördünüz mü?😊
scrapbook-fotograf-albümü
scrapbook-fotograf-albümü
 Scrapbook anı albümü, 20cm*20cm ebatlarında, 6 yaprak 12 sayfadan oluşan bir mini albüm. Albüm bu haliyle 10cm*15cm ve 13cm*18cm ebatlarında ortalama 60-80 adet fotoğraf depolamaya uygun.
scrapbook-fotograf-albümü
scrapbook-fotograf-albümü
Albümün videosu, detayları merak edenler için hemen aşağıda. Kanalıma abone olursanız çok sevinirim, böylece siz de albümlerimi ve diğer projelerimi blog yayınından önce takip edebilirsiniz. Şimdiden keyifli seyirler ve görüşmek dileğiyle!🙋
 

Yorumlar

sevda s. dedi ki…
Eline sağlık canım çok güzel olmuş.
bahar006 dedi ki…
Saol Sevda'cım, beğenmene sevindim:)
Eren dedi ki…
Yine harika bir çalışma Bahar'cım, muhteşem bir aile yadigarı, eline sağlık, sevgiler:)
Ada Deniz dedi ki…
Eline sağlık. Her zamanki gibi çok güzel bir çalışma.
bahar006 dedi ki…
Çok saol Saadet, teşekkür ederim 🥰