Kelebekli Anı Albümü

scrapbook-mini-album

Haftanın en güzel gününden merhaba! Umarım iyisinizdir. Bugün bol kelebekli, renkli ve elbette ışıl ışıl bir albümle geldim. Albümü İstanbul'dan Ersin Bey'in kız arkadaşının doğumgünü için hazırladım. 
scrapbook-mini-album
scrapbook-mini-album
 Scrapbook anı/fotoğraf albümü, 25cm*25cm ebatlarında ve 6 yaprak 12 sayfadan oluşuyor. Pocket page tekniğiyle hazırladığım albüm bu haliyle 100 ve hatta daha fazla fotoğraf kapasiteli. Pocket page, sayfaların cep şeklinde olmasını ifade ediyor. Yani fotoğraflara baktığınızda, sayfaların üst kısmı açık ve o kısımlarda sayfa boyutuna yakın büyük kartlar yer alıyor. Bu cepler ayrıca büyük ebatlı ekstra fotoları depolamak için de ideal.
scrapbook-mini-album
kisiye-özel-ani-albumu
kisiye-özel-fotograf-albumu
 Albüm sayfalarını hazırlarken, özellikle interaktif kısımlarda bol miktarda mıknatıs ve mumlu ip kullanıyorum. Mıknatıs özellikle çok katmanlı kısımlarda hem sağlamlık hem de şıklık sağlıyor.
kisiye-özel-ani-albumu
scrapbook-anı-albümü
shaker-window
Albüm kapağına asetat kağıdı kullanarak çok sevimli bir shaker window ekledim. Epeydir aklımdaydı, nihayet hayata geçirdim. Albümdeki diğer detayları yakından görmenizi tavsiye ederim. Bunun için hemen alttaki videoya tıklamanız yeterli. Keyifli seyirler dilerim, iyi tatiller herkese!

Yorumlar

Ecehan dedi ki…
Harika olmuş, ellerinize sağlık.
Ada Deniz dedi ki…
Güzel ve renkli bir dünya olmuş bu:)))
EĞİTİM PINARI dedi ki…
Çok güzel çalışmalar bunlar adeta sanat eseri gibi. Ellerinize sağlık.
deeptone dedi ki…
ayyyy ne güzel ki yineee ellerine sağlııık kiiii :)
Eren dedi ki…
Bahar'cım yine içim açıldı, ellerine sağlık, şaheser..:)