Eymen Yağız Bebek Anı Albümü

erkek-bebek-fotograf-albumu
 Herkese merhaba! Yaz mevsimi sizce de çok güzel değil mi? Hava mis gibi, her yer yemyeşil, eğer benim gibi çok erken kalkanlardansanız hele, sabah pencereyi açtığınızda burnunuza dolan serin hava gerçekten şahane. Çok seviyorum yaz mevsimini ve tatil de iyiden iyiye yaklaştığı için acaip heyecanlıyım:)
bebek-fotograf-albümü
kisiye-özel-album
 Ankara'dan Zerrin Hanım, torunu Eymen Yağız'ın doğumgünü için bir albüm rica etmişti. Ben de erkek bebek albümlerinde sıklıkla tercih ettiğim serileri kombinleyerek bu sevimli scrapbook anı albümünü hazırladım.
babay-boy-mini-album
erkek-bebek-fotoğraf-albümü
 Albüm 25cm*25cm ebatlarında ve 6 yaprak 12 sayfadan oluşuyor. Aslında daha az ya da daha çok sayfalı albümler de hazırlanabilir ancak standart olarak scrapbook albümlerde en çok tercih edilen sayfa sayısı 6.
Albümde interaktif bölümlerin yanı sıra, fazladan fotoğraf depolamaya uygun olarak bol miktarda cep ve kart mevcut. Ayrıca sayfaların üst kısmındaki ceplerde de daha büyük boy fotoğraflar için maxi kartlar mevcut. Albüm bu haliyle 100 den fazla fotoğrafa ev sahipliği yapabilir.
erkek-bebek-fotograf-albümü
baby-boy-mini-album
 Bir anı albümünü fotoğraf kadar güzelleştiren bir diğer şey; o fotoğrafa ilişkin kısa notlar almak ya da hikayeler yazmaktır. Hele bu albüm bir bebek albümü ise! Biliyorsunuz, bebeklerin ilk yılları, o bebeğin ilklerini kaydetmek için bir kere elinize geçebilecek bir fırsat. İlk banyosu, ilk dişi, ilk sözcüğü derken ortaya kaydedilecek pek çok detay çıkıyor. Scrapbook anı albümleri de, bu iş için biçilmiş kaftan.
Albümde yer alan fotoğraf kartlarının bir yüzü desenli, diğer yüzleri ise düz. Bu da desenli yüze yapıştırılan fotoğrafın anısını anlatabilmek için pratik bir seçenek. Albümü daha detaylı incelemek isterseniz videosu hemen aşağıda. Şimdiden keyifli seyirler, hoşçakalın:)

Yorumlar

uzmanamator dedi ki…
çok hoşmuş oğluma standart bir albüm yapmıştım :) bunu görseydim keşke
bücürükveben dedi ki…
Yazı ben de seviyorum Bahar'ım yalnız çok sıcak ve nemli olmayacak, Ankara'da o yüzden rahatım. Eymen Yağız'ın albümü harika olmuş, eline sağlık, analı babalı büyüsün.
bahar006 dedi ki…
Uzmanamator, bir sonrakini böyle hazırlarsınız:) Hoşgeldiniz:)
bahar006 dedi ki…
Müjdem, garip bir şekilde nem beni hiç rahatsız etmiyor, hatta nefes alamayacak hale geldiğimde sırf birazdan denize girecek olma ihtimalim bile buna dayanmamı sağlıyor:) Beğenmene sevindim canım, sevgiler:)
uzmanamator dedi ki…
bir sonraki mi ahahaha çok cesurca bi girişim olurdu :)
bahar006 dedi ki…
Cesaret anahtar kelime olabilir çoğu zaman:)
İlcihan ERSÖZ... dedi ki…
anı albümünü görünce hatırlatmış oldunuz banaaaa :( oğlum 8 yaşında oldu çok şükür ve ben hala anı albümü yapacağımm..neyseki her anının resmi varda sadece albüme dökülmesi kaldı sayenizde yapacağımmm :))))
bahar006 dedi ki…
Ne mutlu bana o zaman, hoşgeldiniz;)