Toprak Bebek Anı Albümü

toprak-bebek-anı-albümü

Herkese merhaba! Bu yağmurlar hiç bitmeyecek galiba derken şimdi de kavuran sıcaklarla boğuşuyoruz. Eskiden ailenin büyükleri kırk yıllık meteorologlar gibi mevsimine göre, ay ay hatta gün gün rapor verirler, ne zaman yağmur yağacak, tipi kapımızı ne zaman çalacak, hangi fırtınanın ardından bahar gelecek hepsini bilirlerdi. Hatta meteorolojiye pek de güven duyulmazdı çünkü çoğu zaman çuvallardı:) Ama şimdi durum tam tersine döndü. Mevsimler yer değiştirdi ya da aylar biraz ileri kaydı. Tam olarak dünyaya ne yaptık bilmiyorum ancak kaderiyle çok fena oynadığımızdan eminim.
erkek-bebek-anı-albumu
erkek-bebek-anı-albumu
Mersin'den Selin Hanım'ın yeğeni Toprak bebek için hazırlamıştım bu scrapbook anı albümünü. Soft renklerden hoşlandığını söyleyince, içinde çok yumuşak maviler, yeşiller, griler ve sarılar barındıran bu seride karar kıldım.
baby-boy-mini-album
erkek-bebek-anı-albumu
Albüm 25cm*25cm ölçülerinde. 6 yaprak, 12 sayfadan oluşan albüm, bu haliyle 80-100 fotoğraf kapasiteli. Ancak kullanıma bağlı olarak daha az ya da daha çok fotoğraf sığdırmak mümkün.
erkek-bebek-anı-albumu
erkek-bebek-anı-albumu
Albümü, bir sayfa interaktif, bir sayfa cep olacak şekilde hazırladım. İnteraktif sayfalar 10cm*15cm, ceplerdeki kartlar ise 13cm*18cm ebatlarında fotolar için uygun. Bunun dışında notlar ve küçük hatırlatmalar için de çok sayıda etiket mevcut.
erkek-bebek-anı-albumu
erkek-bebek-anı-albumu
Albümün videosu hemen aşağıda. Detayları merak edenler izleyebilir. Şimdiden keyifli seyirler, hoşçakalın:)

Yorumlar

Eren dedi ki…
Bahar'cım eline sağlık, inanılmaz şeker bir albüm olmuş:) Toprak bebek'e sağlıklı, mutlu bir ömür dilerim:)
bücürükveben dedi ki…
Hangi sayfası daha güzel, hepsi birbirinden güzel hele mavi, yeşil tonlar bayıldım, eline sağlık Bahar'ım, Toprak bebek de güle güle büyüsün:))