Kabartmalı Desenli Rulolar

Paylaşmasam olmazdı. Ne zaman icat edilmiş, kim üretmiş bilmiyorum. Ama bence bu güzellik, duvar kağıtları satışını sekteye uğratabilir.
desenli rulo ile duvar boyama
Kendinden kabartmalı desenlere sahip bu rulolardan bahsediyorum. Duvarlardan mobilyalara kadar, boyayabileceğiniz büyük alanları tahmin edebiliyor musunuz? Hatta, çarşaf boyutundaki kumaşlar bile boyanabilir. Hırdavatçı ruhum yine atağa kalktı, ben istiyorum bu rulolardan, hem de her çeşidinden:)
desenli rulo ile duvar boyama

desenli rulo
Kaynak

Yorumlar

bücürükveben dedi ki…
Aa!!İlk kez görüyorum çok ilginç, boya ama değil mi? Yalnız boya biliyorsun dümdüz boya bile 6-7 sene sonra simsiyah oluyor silmesi zor oluyor, bir de böyle girintili çıkıntılı kabartmalı boya daha çabuk kirlenir ve zor silinir diye düşünüyorum..
bahar006 dedi ki…
Müjdecim boya yine düz ama bu şekli verebilmek için kullandığın rulo, desene göre kesilmiş, silmesi normal duvarla aynı olur yani.
dondurma delisi dedi ki…
Neler icat ediyorlar ya herşey pratiklik güzelmiş ne diyim :))
Çilekli Mektubum dedi ki…
Bahar iyi ki paylastin bayildim,ama sinir de oldum.. Nerden bulucaz simdi biz bunlari :)hemen almak istedim...Ahsap boyamadaki dekoratif muhurlerin daha buyugu iste,cok is gorur bunlar coook.
Sevgiler..
elmastasarim dedi ki…
Bayıldım Baharcımm bundan olsada alsak çokkk güzel arkadaşım paylaşımın...
sevda s. dedi ki…
Çok güzelmiş ama, bulsam hemen alırdım :)
Nalan Ünal dedi ki…
Benim de çok ilgimi çekti, gayet estetik duruyor. Sanırım tek sıkıntı; desenin birbirini takip eden şekilde aşağı kadar inmesi için uygulama aşamasındaki zahmet olur. Olsun ben ona da razıyım.

Bahar'ım, her çeşidinden alırken ablana da bir çeşit alsan kafi:)Ona da razıyım.

İmza
Razı ablan


fiamma dedi ki…
enfes biş şey neler yapılmaz kiiii:)
huuuubakbi dedi ki…
harika ilk kez gördüm sağolun
Unknown dedi ki…
Farklılık yaratmak isteyenler için çok güzel bir öneri.Paylaşımız için teşekkürler.. Sevgiler.Aida
By Neymes dedi ki…
OLA BAHAR,BEAUTIFUL,BEAUTIFUL ESSE PINCEL,ROLETE,GIGANTE.MUITO BOM.
BOM DOMINGO.BEIJOS.VALÉRIA.
Demlenmisyasam dedi ki…
Ne kadar güzel, oğlumun küçük baskılı rulosu var, kağıta yapıyoruz ama hep dağılıyor... bunun da boyaması zor olur diye düşündüm dağıldığında geri dönüşü yok sanki :) ama çok ilginç...
bahar006 dedi ki…
Arkadaşlar, teşekkürlerime geçmeden haber vereyim. Haftasonu aradım taradım ve bir kaç mağazada buna benzer rulolar buldum. Efekt rulo diye sorarsanız, pek çok çeşitle karşılaşabilirsiniz.
http://www.rulopa.com.tr/tr/efektrulo4.html adresinde de dünya kadar seçenek varmış, ayakta uyuyormuşuz da haberimiz yok:)) Ayrıca yapı marketlerde de birkaç çeşit gördüm. Bu denli tablo gibi olmasa da hoş desenler var.
bahar006 dedi ki…
Özlemce, çilekli mektubum, Elmas, Sevda, Razı Abla( Ne dimek ne dimek:)),Fiamma, Mormenekselerr, Aida, By Neymes, Dilek Afiyon Avcı ilginiz ve değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, sevgiler:)
Ullevidsdal dedi ki…
Love this!

Where can I buy it?

Helene in Sweden
Gulsen dedi ki…
şahane bir fikir ilk kez gördüm :)
Unknown dedi ki…
nerden bulucaz yaaaaaaaaaaa.

denizimiz dedi ki…
neden bulabiliriz.. çok güzel.. ama internette bile yok satışı?
bahar006 dedi ki…
Etsy'de satışı vardı yanılmıyorsam.