Ela Bebek Scrapbook Anı Albümü 👧

2020'nin ilk yayınından herkese merhaba! Umarım hepimiz için çok güzel bir yıl olur. Kız bebek scrapbook albümlerde, çok renkli sevenlerin yanında benim gibi pastel tonlardan hoşlananların sayısı da oldukça fazla. İstanbul'dan Nermin Hanım da yeğeni için pastel tonları tercih edince, favori kız bebek scrapbook kağıtlarım ile bu albümü hazırladım minik Ela için.💗
Scrapbook albüm 20cm*20cm ebatlarında, 6 yaprak 12 sayfadan oluşuyor. Tüm albümlerimde yer alan interaktif sayfalar, cepler, foto kartları ve etiketler bu albümde de mevcut. Bebek albümlerinde, kapak içlerindeki cepleri, bebeğin cinsiyetine göre elbise, tulum, şapka vs. şeklinde hazırlamayı, dantel, kurdele gibi malzemelerle de cebe boyut kazandırmayı çok seviyorum. 
Albüm bu haliyle ortalama 60-80 fotoğraf alıyor. Bu sayı, 10cm*15cm ve 13cm*18cm fotoğraflar kullanılması durumunda geçerli elbette. Daha minik fotoğraflar kullanılarak albüm kapasitesi arttırılabilir.
Bu cici albümün videosu hemen aşağıda. İzleyip kanalıma abone olursanız çok mutlu olurum.Tekrar görüşünceye kadar, kendinize iyi bakın, hoşçakalın!

Yorumlar