Our Story Mini Album

scrapbook-mini-album
 Herkese merhaba, nasılsınız? Blog yazan az ama okuyan neredeyse hiç yok artık sanırım. Benim bloga yeni yazılar ekleyebilmem için fırsat yaratmam, vakit bulmam, uğraşmam gerekiyor. İnstagram vs. gibi mecralarda da paylaşım sıklığım blogla aynı neredeyse, çünkü gerçek bir hayatım, gerçek bir işim, 5 yaşında bir kızım ve eşim var.  Bu nedenle insanların neredeyse tuvalete giderken bile, bu mühim olayı tüm dünyayla paylaşma ihtiyacı duyması, buna zaman bulması, hatta bunu büyük bir şevkle yapması cidden komik😊
Bir de son zamanlarda türeyen, hani şu sabah gözünü açtığından gece yatağa girene kadar elli bin çeşit paylaşım yapıp, ardından gelip blogunda ağlayan tipler var ya, bildiniz mi? Hah işte onlara aşırı uyuz oluyorum. "Ah şekerim, instagram çıktı çıkalı bloga yazı yazamıyorum, bu şey tüm vaktimi alıyor çünkü. Okuyan da yok zaten, herkes burada." Bi yürü git ya😆😆 Tembelim, yazı yazmayı beceremiyorum, az olan yeteneğim de silindi gitti, iki foto bir filtre, gelsin beğeniler, kolayıma geldi dese anlıcam ama böyle boş konuşmalar beni delirtiyor. Yalnız ne dolmuşum ben de😂😂 scrapbook-mini-album
scrapbook-mini-album
Bu 20cm*20cm ölçülerindeki vintage fotoğraf ve anı albümünü Merve Hanım ve eşi için hazırladım.  Albüm içeriğine çiftin tanışmalarından nikaha kadar tüm önemli tarihleri, çift için özel bir anlama sahip şehirlerin ve ülkelerin isimlerini kronolojik olarak yerleştirdim.
scrapbook-mini-album
scrapbook-mini-album
Vintage albümlerde eskitmeyi en iyi ortaya çıkaran şey ışıltıdır. Bu nedenle, kartlarda ve sayfa kenarlarına eklediğim detaylarda hep simli, ışıltılı ürünler kullandım.
scrapbook-mini-album
scrapbook-mini-album
Merve Hanım ve Mehmet Bey'e bir ömür mutluluklar dilerim. Albümleri de hep güzel anılarla dolsun inşallah.
scrapbook-mini-album
scrapbook-mini-album
Scrapbook mini albümün videosu hemen aşağıda. İzlerseniz ve kanalıma abone olursanız çok mutlu olurum. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle, hoşçakalın!😙😙😙

Yorumlar

Ada Deniz dedi ki…
Nefis bir çalışma...
Eren dedi ki…
ay Bahar'cıım müthiş birşey olmuş bu, vintaja bayılıyorum zaten buna da bittim, eline sağlık:) ayrıca şu instagram ile ilgili yorumuna da aynen katılıyorum... blogun yerini de hiç birşey tutmaz bence... sevgiler:)
Adsız dedi ki…
Merhaba bloğunuzu takip ettim destek olursanız sevinirim teşekkürler
bahar006 dedi ki…
Saadet, çok saol:)
bahar006 dedi ki…
Eren'cim, biliyorum vintage sevdiğini, çok teşekkür ederim ve evet o tiplere cidden gıcığım:)
bahar006 dedi ki…
Bi Çay, hoşgeldiniz, hemen geliyorum ben de size:)
sevda s. dedi ki…
Bahar'cım kızın 5 yaşında mı? Doğduğu günü bilirim desem abartmış olmam. Maşallah 🙏 Zaman çok hızlı geçiyor.
Albüm ise her zaman ki gibi harika, eline sağlık 😍
bahar006 dedi ki…
Valla benim de cektigim sancılar hala aklımda desem🤣🤣 Ela Masal besi bitirdi altının içinde.Eylulde koleje baslicak, gerçekten çok hızlı geçiyor zaman. Albumu beğenmene de çok sevindim canım😘😘
bücürükveben dedi ki…
Bahar'cığım, ben blog harici tüm sayfalarımı kapattım.
(Wattpad'da bir romanım var ama orası zaten farklı yani kimseyle orada sohbet etmek, birbirimize yorum yazmak cevaplamak olayı yok en azından ben öyle yapmıyorum. Romanımı yazdım, bitti. O kadar)
Bloğun da eski tadı yok; hint keneviri bile yazmayacaktım ama dayanamadım yazdım, bundan sonra yazmayı da, girmeyi de düşünmüyorum ama kapatmayacağım çünkü hikayeleri dursun istiyorum.

Albüm her zamanki gibi çok güzel...eline sağlık.
Hoşçakal:)
bahar006 dedi ki…
Müjdem, sensiz bir blog alemi düşünemiyorum, sen yaz bence, yazmak senin için de bizim için de terapi malum, çok teşekkür ederim albüm için, sevgiler:)