Scrapbook Fotoğraf Albümü 💖

kisiye-özel-fotograf-albümü
scrapbook-fotograf-albümü
Aylar önce sizlerle Su Hanım'ın yeni evli arkadaşı için hazırladığım defteri paylaşmış ve defterle birlikte bir de düğün anı albümü yaptığımdan bahsetmiştim. Araya başka projeler girince, bu güzel scrapbook fotoğraf albümünü unutmuşum maalesef. Belirgin bir tema tercih etmedik ama masallara ve o masalların prenseslerine ufak göndermelerimiz tüm ışıltısıyla albümde yerini aldı.

scrapbook-anı-albümü
külkedisi-temalı-fotograf-albümü
 Albümde farklı serilerden kağıtlar kullandım ancak desenlerin çoğunlukla ışıltılı ve kelebek detaylı olmasına dikkat ettim. Boyutlandırma yaptığım kısımlarda da yine kelebekli sticker tercih ettim.
scrapbook-anı-albümü
fotoğraf-albümü
 Albüm ceplerini sağda ve solda olacak şekilde ve dikey konumda hazırladım. Ceplerden sadece birinde, Külkedisi masalına ithafen Külkedisi'nin sarayın merdivenlerinden koşarak indiği ve ayakkabısının tekini merdivenlerde bıraktığı sahneyi canlandırdım. Dikkatli bakarsanız geride kalan ayakkabının tekini de görebilirsiniz. Saat detayı ise albümün güzel sahibesinin aşırı dakik bir insan olmasına yönelik bir espri. Bu nedenle gece 12 yerine, 9'u 10 geçeyi gösteren bir saat tercih ettim. Benim için albümün en tatlı bölümü de burası oldu.😊
düğün-anı-albümü
scrapbook-fotograf-albümü
 Albüm 25cm*25cm ebatlarında, 6 yaprak 12 sayfadan oluşuyor. Ceplerde yer alan büyüklü küçüklü foto matları ve kartlarla birlikte 100 ve üzeri fotoğraf alabiliyor.
kisiye-özel-fotograf-albumu

scrapbook-dugun-albumu
Albüm Kıbrıs'taki sahiplerine çoktan ulaştı. Güzel çifte bir ömür mutluluklar diliyorum. Güle güle kullansınlar ve güzel anılar biriktirsinler. Albümü detaylı olarak incelemek isterseniz videosunu izlemenizi tavsiye ederim. Şimdiden keyifli seyirler, hoşçakalın🙋

Yorumlar

Ecehan dedi ki…
harika görünüyor, eline sağlık...
bahar006 dedi ki…
Çok teşekkür ederim:)
pelinpembesi dedi ki…
Bayılıyorum yaptıklarına, ellerine sağlık..
bahar006 dedi ki…
Çok sevindim beğenmene, çok teşekkür ederim:)
bücürükveben dedi ki…
Külkedisi en sevdiğim masallardandır, ayakkabılı filan ne kadar romantik olmuş, eline koluna sağlık Bahar'ım. ♥
bahar006 dedi ki…
Müjdem, masalı kısmen yaşatalım dedik, çok saol:)