"Zeynep'in Zaman Yolculuğu" Mini Album


scrapbook-anı-albümü
 Herkese merhaba! Keyifler nasıl? Umarım herkes iyidir. Artık yağmurlar başladı. Kışın soğuğu olmasa da serinliği geldi.Gerçi buzul kalmadı, yazın deli gibi ısınan koca dünya neyle  nasıl soğuyacak, soğusa bile yeterli olacak mı bilmiyorum. Çevre kirliliğinin nelere yol açtığının hepimiz farkındayız ama sanki bu sene her şey daha net, daha gözle görülebilir seviyede. Mevsimlerde resmen kayma var. Eskilerin meteoroloji gibi günü gününe çıkan tahminlerinden eser yok artık. Ben yine bloga bu yağmurlar ya da sıcaklar ne zaman bitecek diye yazdığımı da hatırlıyorum. Doğa olayları artık felaketlerle birlikte geliyor ve zaten normal gelseler de onları durduracak ne ağaç kaldı ne de temiz bir kaynak. Doğanın dengesini el birliğiyle ve  mükemmel şekilde bozduk vesselam, hadi bunu kutlayalım!
anı-fotograf-albumu
scrapbook-ani-albumu İstanbul'dan İlknur Hanım, kızı Zeynep'in doğum günü için canlı, rengarenk bir albüm rica etmişti. Ben de tercihimi cıvıl cıvıl, içinde gençlik gibi her rengi barındıran ve aynı zamanda romantik desenlere sahip bu güzel seriden yana kullandım.
scrapbook-ani-albumu
kisiye-özel-anı-albumu
 Albüm 25cm*25cm boyutlarında. Her zamanki gibi 6 yaprak 12 sayfa. Albümde cepler, interaktif bölümler, minik notluklar ve çok sayıda kart mevcut. Bu haliyle albüm 100 den fazla fotoğraf alabiliyor.
kisiye-özel-anı-albumu
scrapbook-ani-albumu
scrapbook-mini-album
Yazıya hava durumuyla başladık madem öyle bitirelim. Önümüz kış ve uzun kış geceleri kahve, battaniye ve kitap üçlüsü için en uygun zaman. Kitap demişken son bitirdiğim romanı şiddetle tavsiye ederim. İsmi  "Milyonda Bir Çocuk". Son derece etkileyici bir hikaye. Konusunu merak edenler şuraya bakabilir. 
Albümün detaylarını merak edenler ise hemen alttaki videoyu izleyebilir. Bu arada bu albüm videosunda çok hoş bir müzik kullandım, hadi hem izleyin hem dinleyin:) En kısa zamanda görüşmek dileğiyle, hoşçakalın!
 

Yorumlar

bücürükveben dedi ki…
Çok güzel olmuş Bahar'ım, müzikli video da öyle. Eline sağlık, Zeynep güle güle baksın albümüne.
Çevre konusunda haklısın ne diyebilirim ki?:((buzulların tamamı erimeye başlarsa ne olacak hayal bile etmek istemiyorum, kaç ülke sular altında kalır? Kutuplarda yaşayan tüm canlılar yok olur:( kabus gibi....olmaz umarım:(
Sevgiler:)
bahar006 dedi ki…
Saol Müjdem, eksik olma sen:)
sevda s. dedi ki…
Yorumu müziği dinlerken yazıyorum :) Çok güzel olmuş eline sağlık. Kitabı da merak ettim :)
Ada Deniz dedi ki…
Ne kadar özgün ve güzel oluyor bu albümler. Ellerine sağlık...
Eren dedi ki…
ay Bahar'cım nasıl içim açıldı sabah sabah, eline sağlık, yine harikasın, bu arada bahsettiğim kitaba da bakacağım, sevgiler:)
deeptone dedi ki…
tatliş yineeee :)