Dostluk Hazinesi Anı Albümü

kisiye-ozel-anı-albumu
İstanbul'dan Özlem Hanım'ın çok sevdiği bir dostu için hazırladım bu albümü. Özlem Hanım çevresine sebepsiz mutluluk veren, bir anda modunu yükselten, çok pozitif ve sıcakkanlı bir insan. Aslında bu albüm, Özlem hanım için çalıştığım üç albümden ilki. Diğer ikisini de ilk fırsatta paylaşmayı umuyorum:)
scrapbook-mini-album
scrapbook-anı-albumu
Albümü, benim neredeyse tüm scrapbook kağıtları içinde en sevdiğim iki seriden  seçtiğim kağıtlarla hazırladım. Periler, kelebekler, simler, ışıltılar benim çok hoşuma giden detaylar ve bahsettiğim kağıtlarda bu detaylardan fazlasıyla var.
kisiye-ozel-fotograf-albumu
kisiye-ozel-fotograf-albumu
 Albüm 25cm*25cm ebatlarında ve 6 yaprak 12 sayfadan oluşuyor. Albümün yarısı ceplerden, diğer yarısı ise interaktif sayfalardan oluşuyor. Bu haliyle de ortalama 80-100 civarı fotoğrafı rahatlıkla muhafaza edebiliyor.
anı-fotograf-albumu
scrapbook-mini-album
kisiye-ozel-fotograf-albumu
Albümün diğer detaylarını merak ediyorsanız hemen aşağıdaki videosunu izlemenizi ve izlemişken de kanalıma abone olmanızı tavsiye ederim. Çünkü çoğu zaman albüm videolarını blogdan çok daha önce paylaşıyorum kanalımda.Herkese mutlu bir hafta sonu diliyorum, hoşçakalın!

Yorumlar

Eren dedi ki…
Çok şık olmuş yine Bahar'cım, eline sağlık:)
bahar006 dedi ki…
Saol Eren'cim:)
cg.ozlem dedi ki…
Bahar Hanım,
Ben size çok basit bir hayalimi anlattım, siz bana hayallerimin çok çok ötesinde bir anı defteri hazırladınız...
Ellerinize, emeğinize sağlık :)
bahar006 dedi ki…
Blog isminin karşılığını yakaladım demek ki, ne mutlu bana:) Benim için zevkti Özlem Hanım, hoşçakalın.