Deniz Temalı Düğün Anı Albümü

deniz-temalı-anı-albümü
Görüşmeyeli ne çok olmuş. Bugünlerde zaman her zamankinden daha hızlı geçiyor sanki, Ela daha hızlı büyüyor. Her sabah uykudan uyandığında dağarcığına mutlaka bir kaç kelime eklenmiş oluyor. Çok uzun cümleler kuruyor, pamuk prensesin masalını ya da bir gün önce neler yaptığını, ya da anneannesi ve dedesi ile geçirdiği o çok eğlenceli günü  baştan sona anlatıyor mesela...İşte o büyüyor, ben yaşlanıyorum:)
nautical-theme-mini-album
deniz-temalı-anı-albümü
 İstanbul'dan Tuğçe Hanım geçtiğimiz yılın Mayıs ayında bana ulaşarak Temmuz ayında evleneceğini, farklı temalardaki iki ayrı düğün için iki adet düğün anı albümü istediğini belirtti. Albümler öncelikle düğünlerin yapılacağı mekanlarda konukların evlenecek çifte özel dileklerini yazması için kullanılacak, düğünden sonra ise düğün fotoğraflarıyla doldurulacaktı. Düğünlerden biri teknede gerçekleşeceğinden büyük olan albümün deniz temalı olmasına karar verdik.
deniz-temalı-anı-albümü
kişiye-özel-fotograf-albümü
Bu albümün diğer albümlerden farkı, standart 6 yaprak 12 sayfa yerine, 8 yaprak 16 sayfa olması ve elbette konukların dilekleri için oldukça fazla sayıda kart içermesi. 
deniz-temalı-anı-albümü
nautical-mini-album
deniz-temalı-anı-albümü
  Albüm için seçtiğim bu deniz temalı kağıtlar; uzun zamandır sabırsızlandığım, kullanmak için fırsat kolladığım çok canlı ve gerçekçi desenlerle bezeli harika bir seriydi gerçekten. Çalışırken birkaç kez  kendimi denizde hayal ederken bulduğumu itiraf etmeliyim:)Son bir iki aydır sürekli yağan karlardan, burnumun ucunu donduran soğuklardan o kadar sıkıldım ki hangi albümü yayınlasam diye bakınırken elim direkt bu albüme gitti. Hem içimiz ısınsın, hem de içimiz açılsın diye...scrapbook-mini-album
scrapbook-anı-albümü
Albümle ilgili diğer detayları incelemek isterseniz videosu hemen aşağıda. Kanalıma da abone olmayı unutmayın lütfen. Görüşmek dileğiyle, hoşçakalın:)
 

Yorumlar

Handan dedi ki…
Harika yine Bahar, bayılıyorum bu albümlerine. Anneler gününe kadar anneme bir tane yetiştirebilir miyiz sence?
bahar006 dedi ki…
Ahh ya Handan'cım bir albüm için bir ay önceden listeye alıyorum ki kağıt siparişleri ve yapımı yetişebilsin. Yani kağıtları siparişe göre alıyorum, onlar da en erken 15 günde geliyor. Şu an burnuma kadar doluyum, keşke biraz erken haberim olsaydı, üzüldüm şimdi.
Ama dilersen ve geçmediyse doğumgününe düşünebilirsin belki?
Beğenmene çok sevindim bu arada, çok saol:)
Handan dedi ki…
Bugün gelip bakmıştım ben de cevabına, bir taraftan da Allah Allah mayısa daha var diyorum :D Mail atacağım sana. Bu arada bendeki yorumunun son cümlelerini sildim, annem görmesin diye :D Nereye kaybolmuş deme :D
Annesinin Prensesi dedi ki…
Çok güzelmis bu albümler ellerinize saglik :) bloglarinizin hepsi birbirinden güzelmis :)