Vintage Memories Album

srapbook-mini-album

Herkese merhaba. Yine bir vintage albümle karşınızdayım. İstanbul'dan Nurdan Hanım için hazırladım bu albümü. Aslında ilk görüşmemizde eşiyle  evlilik yıl dönümleri için bir albüm istemişti. Ancak sırada bekleyen çok fazla sipariş olması ve benim tatil programım nedeniyle tarihi biraz öteledik ve yönetmen olan eşinin doğum günü için bir albüm hazırlamaya karar verdik.

srapbook-mini-album

Albüm 20cm*20cm ebatlarında, 6 yaprak ve 12 sayfadan oluşuyor. Sayfalar zarf şeklinde ve yanlara doğru açılıyor. Albümün yapımında mukavva, ağır gramajlı fon kartonları, scrapbook kağıtları, delgeçler, mühürler, aksesuarlar, kurdeleler gibi pek çok farklı malzeme kullandım. Tüm sayfaları, kartları ve aksesuarları distress ink kullanarak bol bol eskittim.

vintage-anı-albümü

Yukarıda da bahsettiğim üzere, Nurdan Hanım'ın eşi yönetmen. Bu nedenle sayfalarda bunu anlatan detaylar kullandım. Bir cepli bir interaktif olacak şekilde ayarladığım sayfalar ise benim için artık bir klasik:)

vintage-anı-albümü

vintage-anı-albümü

Albüm 60 civarı fotoğraf alıyor. Ancak bunun dışında yan ceplere sergilenmeyen fotoğrafları depolamak da mümkün. Böylece daha fazla fotoğraf saklanabilir bu albümde.

scrapbook-mini-album

scrapbook-mini-album

Söylemeden geçemicem. Bu albümler sayesinde beni motive eden, gururlandıran, heyecanlandıran, acayip mutlu edip hemen yeni albümler yapma hevesi yaratan çok güzel mailler alıyorum. Normalde albümleri tamamlamak için 10 gün istiyorum. Gündüz çalıştığım ve Ela Masal ile ilgilendiğim için albümlere ancak akşam kızım uyuduktan sonra vakit ayırabiliyorum. Bu nedenle 10 gün; alışveriş, malzemelerin hazırlanması ve albümün tamamlanıp kargoya verilebilmesi  için şart. Ancak bu şartı sağlayamadığı için reddetmek zorunda kaldığım öyle güzel insanlar var ki, kendileri için önemli olan o tarih geçtikten sonra bile olsa benim yaptığım albümlerden birine sahip olmayı çok arzu ettiklerini ilettiler ve zamanlamayı tamamen bana bıraktılar.  Bu, bir insanın başına binde bir gelebilecek bir durumken benim başıma o kadar çok geldi ve beni öyle mutlu etti ki.  Yüzümü kızartan iltifatlarından bahsetmiyorum bile. Hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ederim.

kisiye-özel-album

evlilik-albümü

Nurdan hanım bu albüm için çok heyecanlıydı. Kargosu eline ulaştıktan sonra da beğenilerini iletti. Buradan genç çifte bir ömür mutluluklar diliyorum, hep güzel anılar biriktirirler umarım.

scrapbook-vintage-album

Yarın bayram. Hayatın her türlü acıya rağmen devam ettiğinin kanıtı. Herkese mutlu bayramlar, mümkün olduğu kadar... Görüşmek dileğiyle, hoşçakalın.

Yorumlar

Elift dedi ki…
oof yaa, hediyeyi alan çıldırmıştım, muhteşem bir şey olmuş, fotoğrafları atar, albümün kendisini saklar insan. Ellerine sağlık, çok ama çoook harika..
bahar006 dedi ki…
Elifcim, çok teşekkür ederim. İyi bayramlar diliyorum:)
Unknown dedi ki…
İnanılmaz zevkli,amacına uygun, harika bir çalışma olmuş,,,,ellerinize sağlık......İyi Bayramlar
bücürükveben dedi ki…
Şahane olmuş Bahar'ım, eline sağlık, Ela Masal'ı öptüm :)
sevgiler
Unknown dedi ki…
Baharcığım bayıldım çok güzel ve anlamlı olmuş, sahibinin işine,ilgi alanlarına,hobilerine göre tasarlıyorsun ya bu albümleri tamamen kişiye özel tabi hediye de daha daha özel oluyor kim istemez ki mutlulukla kullansın sahipleri ellerine sağlık, bayramın kutlu mutlu olsun canım sevgiler...
Unknown dedi ki…
Ne çok emek var üzerinde,harika olmuş Bahar'cığım ellerine sağlık..
Unknown dedi ki…
Baharcigim bayildim, harika bir album olmus. Aksesuarlar, tum interaktif eklentiler, desenler hepsi cok guzel, emegine saglik. Sevgiler..
sevda s. dedi ki…
Eline sağlık Baharcım, gerçekten çok güzel. Ne güzel bir hediye olmuştur.
Adsız dedi ki…
MERHABA; sipariş vermek için ne yapmalıyız? bilgi alabilirmiyim?
bahar006 dedi ki…
Merhaba, craftadreamshop@gmail.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.
froebelsternchen dedi ki…
Just BEAUTIFUL!
Gloria Stengel dedi ki…
Another lovely work of art! Thanks for joining us for the FIRST Mini Album Makers Challenge!
Belinda Basson dedi ki…
Love the colours and the textures you have used
Nancy Wethington dedi ki…
Vintage - just my style. Your interactive pages are wonderful. Thanks for entering the Mini Album Makers Challenge Blog.
Redanne dedi ki…
This album is truly beautiful, I love how you made all the references to the Director, it makes it so personal to the recipient! Thank you for sharing your art with us at Mini Album Makers Challenge. Anne x
SewPaperPaint dedi ki…
This is an absolute favorite! The paper is gorgeous and I love the vintage look. You are so clever at your page designs. To be eligible for the prize, your blog post must be published on or after September 1, 2017 and feature a newly made book. We hope you will enter again with new projects in the future. Hugs, Autumn
gibonik dedi ki…
I love it! What a gorgeous vintage book:)
Inna Bronnikova dedi ki…
Love the colours and the textures you have used. Beautiful album! It's such a joy to have you share with us in our first challenge at Mini Album Makers.
Words and Pictures dedi ki…
What great papers to make your lovely album. Thanks so much for joining us for the inaugural Mini Album Makers Challenge.
Alison x
Nora dedi ki…
Such a lovely creation!!! Gorgeous mini album!!!
Unknown dedi ki…
Fiyat öğrenebilir miyim?
bahar006 dedi ki…
Craftadreamshop@gmail.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.