Uzun Aradan Sonra Merhaba

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba. Hiç bu kadar ayrı kalmamıştım blogumdan. Yazmayı özledim ama yazacak ya da bir şeyler paylaşacak hevesi bir türlü bulamadım kendimde. Pek çok arkadaşımın da benimle aynı durumda olduğunu biliyorum. 

gokkusagi

Ülke olarak sıkıntılı günler yaşadık, yaşamaya da devam ediyoruz. Bu konuyla ilgili görüşlerimi paylaşmıştım zaten. Şimdi ise gezi gönüllülerine tek tavsiyem oy haklarına sahip çıkmaları ve tutuklanmamaya çalışmaları. Bir de kimse bu günleri unutmasın, aynı coşkuyu seçim sabahı göstermeyecek olanlar da meydanlarda kalabalık yapmasın.

gokkusagi

Burada olamadığım bu üç hafta benim için oldukça yoğun geçti. Ama en önemlisi kardeşim Buket, evlilik yolunda önemli bir adım attı. Bu haftasonu nişan, 15 Ağustos'ta düğün var. Güzel kardeşim, bir ömür mutlu olur inşallah.

buket
Zeytin ile ilgili yaptığım yayından sonra pek çok arkadaşım her postun sonuna Zeytin'den bir resim koymamı istemişti. Bu isteği yerine getiremedim ama yeni tıraş olan kuzumun son halini göstereyim size:)

zeytin

Bu arada boş durmadım elbette. Listemdeki kitaplardan okudum bol bol. Bir çarpı işi pano daha bitirdim ve yeğenim için hazırladığım yeni bir panoya başladım. Dörtlü sehpa takımımı farklı ahşap boyama teknikleriyle yeniledim ve yine dekupaj uyguladığım ahşap bir kutu hazırladım. Hepsini sırasıyla paylaşacağım.

dolunay

Bu resimler ne alaka derseniz, hepsini bizim balkondan çektim. Zaten dolunay ve gökkuşağı kadar insanın nefesini kesen kaç şey var ki gökyüzünde:) Sevgiler:)

dolunay

Yorumlar

bücürükveben dedi ki…
Bahar'cığım hoşgeldin bloguna:)gezi direnişine katılanların oy kullanma vakti gelince de sandığa koşacaklarına şahsen hiç kuşkum yok ancak oyları kimin verdiği değil, KİMİN SAYDIĞI çok önemli.
Artı Suriye'li ithal teröristler ve sığınmacılar TC vatandaşı yapılırsa hepsi otomatik akp seçmeni olacak. Bu ÖNLENMELİ. Tabii seçsis denen sistem de kaldırılmalı. Hile var o seçimde. akp'nin % 47 si YALAN.

Kardeşine ömür boyu mutluluklar şimdiden:)

Köpişşşşş sıhatler olsun:)yerim ben seni:))
Sevgilerimle
Unknown dedi ki…
Hoşgeldin Bahar'cığım.Tüm temennim ülkemin güzel günler görmesi bunun için hepimizin çaba göstermesi gerekiyor.
Kardeşine ömür boyu mutluluklar dilerim.
Sevgilerimle..
Özgür Tatlar dedi ki…
Bu aralar ülkemiz de zor günler yaşanıyor.ama umarım bunlar unutulmaz hepimize ders olur.oyumuzun kıymetini biliriz.bekleriz gerekirse sandıklarda .
Dolunay -Alanayarts dedi ki…
öncelikle kardeşini tebrik ediyorum.bir ömür boyu mutlu olsunlar inşallah.
oy konusunda haklısında bücürükvebene katılıyorum o oyları kim nasıl sayacak.bizi seçim sandıklarına yaklaştırmadılar bir öncekinde bundada farklı olacak mı?
zeytin çok şeker.yerim ben onu.
fotoğraflar ise çok keyifli.
sana kolaylıklar ve bol huzurlu mutlu özgür günler diliyorum.selam ve sevgiler..
İki Kum Tanesi dedi ki…
Heyyyy, şahane. :) Hatta bayıldım diyebilirim :)
Nilgün Torunoğlu dedi ki…
Baharcığım hoşgeldin. Seni yeniden burada görmek beni inanamayacağın kadar çok mutlu etti. Senin gibi aydınlık,ilerici eğitimli gençlere ne çok ihtiyacımız var bilemezsin.
Seni çok seviyorum canım ve diğer yayınlarını da merakla bekliyorum.
not: bloglovin üzerinden sana yorum yazamadım bu bloglovinden nefret ediyorum !
bahar006 dedi ki…
Müjdem geziciler arasında yapılan ankette büyük bir çoğunluk oy kullanmadığını söylemiş. Bu nedenle endişelerim var. Oyları saymak konusunda da yine aynı birlik ve beraberlikle sandıklara nöbetçi gruplar bırakılması iyi olur. Bakalım, görücez.

Çok teşekkür ederim canım hem Buket hem de Zeytin adına:)
bahar006 dedi ki…
Mehtap Ablacım, dileğine tüm kalbimle katılıyorum, çok teşekkür ederim, sevgiler:)
bahar006 dedi ki…
Özgür Tatlar, bence de bu seçim çok önemli ve evet gerekirse beklemeliyiz, sevgiler:)
bahar006 dedi ki…
Alanayım çok teşekkür ederim, saolasın.

Nasıl yaklaştırmadılar, bunu bir yazıyla anlatsana, merak ettim, fiziki bir engelleme mi oldu, kapılar mı kapandı ne oldu? Çok endişe verici bişey bu. Zaten nüfusun az olduğu köylerde, nüfustan çok oy çıktı diye haber yapılmıştı geçmişte.Oylama sistemi değişmeli aslında tamamen. Adam ezberlemiş %50 aşağı %50 yukarı diye. Sanki 10 senedir herkes aynı fikirde sabit kalmış gibi. İnşallah bu seçimlerde değişir herşey, sevgiler canım:)
bahar006 dedi ki…
Füsuncum:)) Sevgiler canım:))

Nilgün Ablacım, hoşbulduk:) İçimden hiç gelmedi yazmak, takip ettiğim bloglara yorum bile yapamadım. Şehit haberlerinin yoğun olduğu günlerde de böyle hissetmiştim. Ama neyse ki artık daha umutluyum, insanların bu günleri unutmayacağına inanıyorum. Ben de seni çok seviyorum, inan yüz yüze tanışıyor olsak, bundan daha fazla sevemezdim seni:) Çok öpüyorum, sevgiler:)
Nalan Ünal dedi ki…
Buket'e mutluluklar diliyorum, özel olarak ilet lütfen Bahar'cım.

Tıraşlı Zeytin'i Patik kızım pek beğendi haberin olsun. Gelip isteyecekseniz isteyin kızımı yoksa adetleri yerle bir edip kız tarafı olarak biz geleceğiz ona göre.
bahar006 dedi ki…
Elbette iletirim, gıyabında seni çok iyi tanıyor zaten, selamına da sevinecektir ablacım:)

Aman adetlerimize uyalım, biz çikolatamızı çiçeğimizi yaptırıp gelelim, tez zamanda everelim gençleri:)
Unknown dedi ki…
bahar'cım yeniden post yazmana çok sevindim.. yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum..özellikle oy kısmına..bu arada facebook hesabın varmı? varsa eklemek istiyorum seni...
bahar006 dedi ki…
Gülşen Hanım eksik olmayın, çok teşekkür ederim. Facebook/twitter hesabım yok maalesef, sosyal medya kullanmıyorum, sevgiler:)
Fatosca Tadlar dedi ki…
Merhaba Bahar'cım,
Bloğunu biliyorum ama izleyici olmamışım ne zamandır :)) Şimdi hemen oldum...
Canım ziyaretin için çok teşekkürler,
Sevgiler :))
bahar006 dedi ki…
Canım ben hiç takılmam öyle şeylere, ama izleyicim olan herkes beni ayrı sevindiriyor, orası muhakkak:) Çok teşekkür ederim, sevgiler:)
deeptone dedi ki…
ay fotoları ve haberler genelde hoş.
:)
ama kardeşinle zeynep en hoş haberler.
kardeşin çook mutlu olsun amaaa.
:)
bahar006 dedi ki…
Teşekkürler Deep, ama Zeynep değil, Zeytin:))
deeptone dedi ki…
ay pardon tabii şaşırmışım.
:)
elmastasarim dedi ki…
hoşgeldin canımmm benim de elim gitmiyordu neredeyse bir aydır birşeyler paylaşmaya inşallah önümüzdeki günlerde güzel paylaşımlara hepbirlikte devam edeceğiz... canım köpeğini görmemiştim bayıldımmm çok tatlıııı yummy ;) yaptığın güzellikleri görmek için sabırsızlanıyorum...sevgiler...
bahar006 dedi ki…
Deep, sıcaktandır:)

Elmasım hoşbulduk canım, evet en kısa zamanda paylaşımlara başlayalım yoksa sıkıntıdan patlıcam:) Zeytin çok tatlıdır ablası, teşekkür ederiz:) Sevgiler:)
Syhn dedi ki…
görseller harika!
kardeşine de mutluluklar ^^
Classy Peach dedi ki…
Stunning photos! :)

classypeach.blogspot.com
Esen Can dedi ki…
Hoşgeldin Baharım, yaptıklarını paylaşacağın postlarını merakla bekliyorum, çok bekletme bu kez e mi?
Kardeşini tebrik ediyorum şimdiden, mutluluklar diliyorum, Allah bir yastıkta kocatsın...
Zeytin çok yakışıklı olmuş böyle de, boncuk gözleri yeter onun :) Öperim güzel kafasından :))
Gezi parkı bir uyanış oldu, bu yüzden biraz daha umutlu olmakla birlikte yine de seçimler konusunda sana katılıyorum, mutlaka sandığa gidilmeli, öncelik bu olmalı ki, bir anlamı olsun Gezi'nin ve sonrasındaki yaşananların, çünkü sandık "biz burdayız, varız" demenin en güzel yolu...
Öperim çok, sevgiler...
bahar006 dedi ki…
Phuong, Thank you so much:)

Esenim, çok teşekkür ederim canım. Yeni paylaşımlarım için de üşenmeyip foto çekmeye başlasam artık, süper olacak:) Sevgiler:)