Mim Konusu Lüksler

Sevgili Hera beni mimlemiş. Mim konusu hayattaki en büyük lükslerimiz. Lüks denince ilk olarak maddi şeyler geliyor akla. Benim için lüks alışverişe gittiğimizde mesela bir ayakkabı ya da bir pantolon alacaksam, eşimin mutlaka bunu da al diyerek getirdiği ikinci ayakkabı ya da pantolondur.  İki tane alacaksam üç olur ve bu durum hemen her konuda böyledir. Sanırım buradaki lüks aldıklarımın sayısı değil, eşimin ta kendisi:)
Ahşap boyamayla ilgileniyorum ve bana göre çok geç keşfettiğim bir hobi olsa da boyalarla ve ahşapla oynamak bunca işimin arasında tam bir lüks bana göre.
Diğer bir lüksüm, işyerinde istemediğim kimseyle çok çok mecbur kalmadıkça görüşmemem. Sıradan gelebilir ama çekilmez insanlarla vakit öldürmek bana göre tam bir işkence. O yüzden gerçek bir lüks.

Son olarak da eşimle kafamıza estiğinde istediğimiz yere gidebilmek. Bugün Ankara'dayken yarın çok başka bir yerde uyanabiliriz. Bazen iş gereği bazen tamamen keyfi ama bizim iş gezilerimiz bile eğlenceye dönüştüğünden bence bu da bir lüks.


Ben de bellinda, buzdan hayaller, son çizgi, ecerce ve fiammayı mimliyorum:))

Yorumlar

okuyan dedi ki…
eşinle bir ömür boyu çoook mutlu olun inşallah... Allah (c.c.) nazarlardan saklasın... hayata aynı pencereden bakabilmek, ortak dili konuşabilmek, yeri geldiğinde farklılıkları bile aynı zeminde oturtabilmek ve en önemlisi gerçek sevgiyi yakalayabilmek gerçekten herkese nasip olmuyor... haklısın bence de en büyük lüks doğru hayat arkadaşını bulabilmek... maşallah diyeyim tekrar...
ve kesinlikle kötü enerji yayan, negatif insanlardan ben de hiç ama hiç hoşlanmıyorum... son yıllarda artık akıllandım ve hayatıma mutsuzluk ve sıkıntı sokan kişileri eledim çevremden:)
sevgilerimle...
bahar006 dedi ki…
Okuyancım gerçekten insan eş seçerken bi bakıma hayatını seçiyo aslında. Karşındaki iyiyse herşey güllük gülistanlık tabi:) Anladığım kadarıyla siz de birbirini tamamlayan bir çiftsiniz. Tüm iyi dileklerini ben de sizin için tekrar ediyorum. Kötü kişileri eleme işine ben de 1 sene önce başladım ve sonuna kadar katılıyorum. En çok da bu işin bu kadar kolay yapılabileceğini anladığımda şaşırdım ve şimdi çok rahatım. Çok teşekkürler canım:)
canan dedi ki…
anlayışlı ve fedakar bir eşe sahip olmak en büyük lüks kesinlikle yazınızı okurken kendi eşim geldi gözümün önüne birşeyler yapmak ürekmek sunmak buda bir lüks ama sizi destekleyen olmadıkatan sonra bir işe yaramaz
bahar006 dedi ki…
Canancım kesinlikle haklısın, kıymetini bilen lazım. Yoksa dediğin gibi beğenen olmadıktan sonra yaptıklarının bir anlamı kalmıyo insanın gözünde:)
Dolunay -Alanayarts dedi ki…
lükslerimizi yaşam tarzımız belirler demiş sevgili ecer doğruda söylemiş.yeter ki sağlık bir lüks olmasın.eşinle ömür boyu mutlu bir yaşam diliyorum.
ve evet şu iş yeri konusunda o kadar haklısın ki.şu an kendi zümremle bu durumu yaşıyorum görünce elim ayağıma dolaşıyor.bu duruma da sinir oluyorum ama engelde olamıyorum.geçen yıl çok üzdü beni hala kurtulamadım etkisinden.o yüzden iş yeri yada özel yaşam dilediğin insanlarla zaman geçirme lüksünü diliyorum ardından.sevgiler..
bahar006 dedi ki…
Alanaycım adına üzüldüm gerçekten, hani istediğin zaman kapatabileceğin bir kapın olması çok önemli. Saatlerce beynini şişiren, vaktinden çalan, bazen de moralini bozup gidenlerden kurtulmak gibisi yok. Çok teşekkürler güzel dileklerin için:)
fiamma dedi ki…
Hayy Allah'ım en büyük lüksüm şu anda yorum yazabilmek oldu iyi mi:)) yazdım yazdım gitti ama nereye gitti ben de bilmiyorum şimdi yeniden toparlayayım.
Baharcığım, mim in için teşekkür ediyorum kızmazsan mimine buradan cevap vereceğim, bloğumun altındaki cızz ı görmedin herhalde:))
Eşin senin lüksün değil can şansın bence, her ikinizinde aynı dili konuşması bir ömür boyu devam etsin, nazarlardan korusun Tanrım:)
Benim lükslerimde maddi değil. Biri seyehat etmek, gitmek istediğim ülkelere gidebilmek, sokaklarında kaybolmak. Aslında bir çok istediğim yere de gittim, ailevi nedenlerden dolayı şu aralar lüks bir özlem ama yine maddi değil . Bir de uzun bir gemi yolculuğu, uzun süre limanlarda kalıp bavul toplama derdi olmadan çıkıp çıkıp elimi kolumu sallaya sallaya gezebileceğim bir gezi ama mutlaka yanımda sevdiğim bir-iki dostum olmalı bu hayalin maddiyanı da var tabii uzun süreceği için bir finansörüm olmalı ben para işlerine karışmayayım o halletsin limanlardaki rezervasyonları falan:)) Arkadaşlar konusunda ben de senin gibiyim, uzak dururum çokca da, kimselerden gitmem gidemem. Emekli olduktan sonra allak bullak oluyorbu konuda insan, bir süre insan çevresel faktörler yüzünden özellikle sonra aynı dili konuşmadığın insanlardan uzaklaşıp kendi düzenini kuruyorsun. Bu düzenlerden biri de benim için hobilerim ve burası.Yani bloğum ve 10 marifet sayesinde tanıdığım ve kurduğum güzel dostlar ve dostluklar. Bunu uzunca süre boş bıraktığım bloğumdaki hakkımda bölümünde açıkladım orada bulabilirsin.
Yazlıkta en büyük lüksüm herkes yattıştıktan sonra kitabımı elime alıp sessizlikte balkonda keyif yapmak, kitap sayfalarına gömülmektir.
Sabah kahvemde lüksüm, genelde koşturmacalı bir gün geçireceksem 10'dan önce başlamaz ve kahvemi içip öyle koyulurum yola, kahvemi içmeden çıkışsam hep gözüm yol kenarındaki küçük kahve içeceğim dükkanlardadır.
AslıASLI dedi ki…
Baharım senin güzel yüregin gibi eşinde ruh ikizin..hep mutlu ol canım..
marifet ellerimizde dedi ki…
3. lıksune koca bır maşallahh dıyeyım...dunyadakı en onemlı seyyy ıyı esı bulabılmek bence ..gerısı hıkaye:)rabbımm kocişlerimizle mutlu etsın bızlerı baharım...
bahar006 dedi ki…
Ah Fiammam, çok özür dilerim, gerçekten görmedim inan ama dediğin gibi yorumun ayrı bir post olacak nitelikte. Çok teşekkür ederim paylaştığın için canım:))
bahar006 dedi ki…
Aslım hepimiz mutlu olalım canım benim, çok teşekkürler...
bahar006 dedi ki…
Zeynepcim, amin canım, inşallah hepimizi:)