Ahşap Tepsiye Peçete Dekupaj Nasıl Uygulanır?

ahşap-boyama-tepsi
Herkese merhaba! Nasılsınız? Bugün sizlerle peçete dekupaj tekniği uyguladığım ve el boyamasıyla tamamladığım ahşap tepsimi paylaşmak istiyorum. Peçete dekupaj, desenli peçetenin tek katıyla çalışılan ve bu nedenle normal dekupaja göre biraz daha dikkat isteyen bir uygulama. 
ahşap-boyamada-tamamlama-tekniği
Tüm ahşap boyama çalışmalarında olduğu gibi objeyi önce güzelce zımparalayıp sonrasında dilediğimiz renkte akrilik boya ile boyuyoruz. Yalnız bu noktada önemli bir püf noktası var dikkat etmemiz gereken; peçete dekupaj tekniğinde, peçetenin desenlerinin net olarak görünmesi için peçetenin yapışacağı zemini mutlaka açık bir renge boyuyoruz. 
ahşap-tepsi-nasıl-boyanır
Ben objeye birkaç teknik uyguladım ve sonunda çok keyifli bir kış tepsisine sahip oldum. Siz de denemek isterseniz tüm aşamaları filme aldığım videomu izleyebilir, kanalıma abone olarak çalışmalarımı takip edebilirsiniz. Şimdiden keyifli seyirler. 

Yorumlar

aytacrafts dedi ki…
Ellerine sağlık,çok şık olmuş ve seni yeniden gördüğüme çok sevindim Baharcım :)
bahar006 dedi ki…
Çok saol canım, sen de hoşgeldin, ben de çok sevindim yorumuna, sevgiler:)
deeptone dedi ki…
yeeey yaa vallaha mı öyle bir vaka var :) uygunsa kısaca annatsana yaa :) hatta yorum yaptın ya orda annatsana kısaca :)
SinanGCL dedi ki…
Yalnız çok güzelmiş. Hoş geldiniz tekrardan :)
Eren dedi ki…
Şahane olmuş gerçekten Bahar'cım, değerli bilgiler için de teşekkür ederiz, sevgiler:)
Gül Özdemir dedi ki…
Tepsi çok güzel olmuş, emeğinize sağlık :)
Ada Deniz dedi ki…
Bir ara epey merak sarmıştım, denemeler yapmıştım. Şimdi hep kaldı onlar. Boyalarım bile vardı ya epeydir bakmadım ne haldedirler.