Büyük Boy Düğün Anı Albümü 👫

Herkese merhaba! Nasılsınız görüşmeyeli? Herkesin ramazan ayını kutlarım, oruç tutanlara da kolaylıklar dilerim. Neyse ki havalar çok sıcak değil ve bence ramazan ayında bu bir lütuf. Allah tekrarına kavuştursun inşallah.
Bugün gerçekten kocaman, çok şık ve çok tatlı detaylar barındıran bir scrapbook düğün albümü ile geldim💕. Ankara'dan Funda Hanım için hazırladım bu albümü. Evleneli epey olmasına rağmen bir düğün albümleri yokmuş. Scrapbook düğün anı albümleri, çiftlerin mutlu hayatlarına attıkları ilk adımın en güzel tanığı malum. Funda Hanım da kendilerine özel bir albüm istediğini anlattı ve kullandığım nefis seriyle ortaya bu güzel albüm çıktı.
Düğün Anı Albümü yaklaşık 31cm*31cm ebatlarında. Standart albümlerimden farklı olarak 8 yaprak 16 sayfadan oluşuyor. Bu haliyle 150'den fazla fotoğraf kapasiteli.
Albümde fotoğraf kartları ve ekstra fotoğraf depolamak için çok sayıda cep, interaktif bölüm ve boyutlu kart mevcut. İnteraktif bölümler için bu defa dantel, sticker ve mıknatıslardan hazırladığım kapamaları kullandım. Kapamaların dantel kısımları hem zarif hem de estetik bir görünüm kazandırdı albüme. Fotoğraflardan çok belli olmayabilir ama videoyu izlediğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız.😉
Albümde ağırlıklı olarak siyah, beyaz, altın renkleri tercih ettim, ancak bunun yanında kullandığım seriye uygun olarak pastel yeşil, lila, pembe gibi renklerde detaylara da yer verdim. Bu bazen bir etiket oldu, bazen de interaktif sayfanın ufak bir bölümü. Albüm yapmak da ahşap boyama gibi renk konusunda kesinlikle insanın ufkunu açıyor. Normalde hiç olmaz dediğim renkler albümlerde garip bir şekilde bir araya geliyorlar ve birbirlerine gerçekten çok yakışıyorlar.
Bu aralar içinde  dore, gümüş, rose gibi parlak renklerde pulların, boncukların yer aldığı şeffaf cepler çok moda. Ben de büyük boy bir kartla birlikte bu cepten hazırladım. Yapması biraz uğraştırıcı ancak sonuç gerçekten göz alıcı.
Albümün kapağında parlak kartonlardan hazırladığım çiçekler kullandım.Yazı kısmını boyutlandırdım ve üzerine minik yıldızlar yapıştırdım. Albüm büyük ve çok sayfalı olunca, fotoğraf sayısı da fazla oldu. Ancak yine de hemen alttaki videoyu ısrarla izlemenizi tavsiye ediyorum. Albümü beğenirseniz, beğen butonuna basmayı ve kanalıma abone olmayı unutmayın lütfen. Görüşmek dileğiyle, hoşçakalın.😊
 

Yorumlar

bücürükveben dedi ki…
Ne kadar büyük el emeği, göz nuru var, eline sağlık Bahar'ım, çok güzel olmuş. Tek yapıcı eleştirim olarak kabul edersen İngilizce Mr. Mrs. lere takıldım:)))bu da benim takıntım işte kusura bakma ne olur. Sevgiler:)
bahar006 dedi ki…
Saol Mujdem eksik olma, çok sevindim begenmene🥰 Kapak kısmında ne isterlerse onu yazıyorum Mujdem, benim tercihim değil açıkçası. Biliyorum çok hassassın sen bu konuda ama zevkler ve renkler malum. Öptüm kocaman😘😘
sebuş dedi ki…
yine yine enfes ötesi..
ellerine sağlık,
bahar006 dedi ki…
Sebuşcum çok çok teşekkür ederim, senin ince zevkini yakaladıysam ne mutlu bana:)