Beren Bebek Anı Albümü 👧

baby-girl-mini-album
baby-girl-mini-album
 Herkese merhaba! Çok pastel, çok soft bir kız bebek albümü ile karşınızdayım. Bebek albümü hazırlamak her daim favorim malumunuz, hele böyle sakin renklerle çalışacaksam değmeyin keyfime😊
 Bu güzel scrapbook albümü, Elif Hanım'ın Tayland'da yeni doğan yeğeni Beren için hazırlandı. Evet albümüm şu an çok uzaklarda ve kendim gitmesem de sevgimi ve ruhumun bir kısmını albümler vasıtasıyla dünyanın farklı yerlerine dağıtabiliyor olmak mutluluk verici. (60 il ve 5 ülke, sizce de harika değil mi?) 💫
baby-girl-mini-album
scrapbook-fotograf-albümü
 Elif Hanım'la aslında defalarca çalıştık, hatta Beren'in ağabeyi doğduğunda ona da bir albüm hazırlamıştım geçen yıl. Ancak benim albüm yayınlama konusunda müthiş düzenim (!) sayesinde, Beren'in albümü daha önce yayınlandı. Evet itiraf ediyorum; bir hatta iki yıl önce hazırladığım ve hala yayınlamadığım onlarca albüm var listede. Umarım en kısa zamanda bu yığını eritirim.
baby-girl-mini-album
baby-girl-mini-album
 Kız bebek fotoğraf ve anı albümü, 20cm*20cm ölçüleriyle bir mini albüm. Standart olarak 6 yaprak, 12 sayfadan oluşuyor. Albüm çok sayıda cep ve birden fazla fotoğrafın aynı anda sergilenebileceği interaktif bölümler içeriyor. Albüm bu haliyle 60-80 arası fotoğraf alabiliyor.
scrapbook-bebek-albümü
baby-girl-mini-album
Albüm yayınları görsel olarak hoş görünse de detaylar için albüm videolarını izlemenizi tavsiye ederim. Böylece yukarıda bahsettiğim interaktif bölümlerin ne anlama geldiği, boyutlu kartların ne çeşitlerde olabileceği, albümde hangi kısımlarda ne tür aksesuarlar kullanıldığı vs. daha net anlaşılacaktır.
kız-bebek-fotograf-albümübaby-girl-mini-album
Albüm videosu hemen aşağıda. İzlemeyi ve kanalıma abone olmayı unutmayın lütfen.Görüşmek dileğiyle, hoşçakalın.🙋

Yorumlar

bücürükveben dedi ki…
Ay çok tatlı pembiş pembiş, eline sağılk canım, güle güle büyüsün Beren bebek de....
Sevgiler:)
bahar006 dedi ki…
Saol Mujdem, beğenmene çok sevindim, sevgiler😘😘