Kutulu Vintage Anı Albümü

scrapbook-mini-album

scrapbook-vintage-album

Herkese merhaba! Yeni bir vintage albümle karşınızdayım. Bitireli epey oldu ama günlerim öyle yoğun geçiyor ki, yazısını hazırlamaya ancak vakit bulabildim.

scrapbook-album-page

scrapbook-ani-albumu
İstanbul'dan Funda Hanım, erkek arkadaşına birinci yıldönümleri için sürpriz yapmak istediğini ve vintage bir albüm istediğini belirtti. Aslında albüm programım çok doluydu. Ama kendisi hem çok tatlı dilli hem de çok ısrarcı. Böylece sıkı bir pazarlık neticesinde ortak bir tarihte anlaştık ve ortaya bu albüm çıktı.

vintage-mini-album

scrapbook-mini-album
Albümün ismi, Funda Hanım'ın çok sevdiği bir şarkıdan. Fotoğraf kartlarından birine şarkının sözlerini yazdım ve bu da kendisinden saklayabildiğim birkaç minik sürprizden biri oldu. Normalde müşterilerime birkaç fotoğraf gönderiyorum yapım aşamasında ve kalan kısmın sürpriz olmasını istiyorum. Ancak Funda Hanım albüm konusunda çok heyecanlı olduğundan ve sayfaların ayrıntılarını çok merak ettiğinden, albüm ilerledikçe kendisine bol bol fotoğraf gönderdim, o da sağ olsun motive edici yorumlarını esirgemedi benden:)

scrapbook-mini-album

scrapbook-mini-album

Albüm 20cm*20cm ebatlarında. 6 yaprak 12 sayfadan oluşan albümde bazı sayfalar interaktif sayfa şeklindeyken, bazıları cep şeklinde. Vintage olmasına rağmen içinde hemen her rengi barındıran bu eğlenceli albüm, 60'tan fazla fotoğraf alıyor. Albümün yapımında mukavva, ağır gramajlı fon kartonları, scrapbook kağıtları, metal aksesuarlar, eskitme mürekkebi, kurdele vs. gibi pek çok malzeme kullandım. Funda Hanım'ın isteği üzerine albümle aynı temaya sahip bir de kutu hazırladım.

scrapbook-fotograf-albumu

kutulu-fotograf-albumu
Takip edenler bilir, bir youtube kanalım olduğundan bahsetmiştim. Son iki albümümün videoları da kanalımda mevcut. Tıpkı o yayınlarımda olduğu gibi, artık sayfaların ayrıntılarına blogda yer vermiyorum. Amacım hem blogun hızını fotoğraflarla yormamak hem de scrapbook konusunu gerçekten merak edenleri youtube kanalıma yönlendirmek. Şimdiden iyi seyirler. Hoşçakalın.

Yorumlar

Unknown dedi ki…
Baharcığım ince zevkini konuşturmuşsun yine, harika olmuş renkleri desenleri çok beğendim Funda hanımın aşk dolu resimleriyle dolsun.ellerine sağlık.sevgiler...
Ada Deniz dedi ki…
Çok hoş bir çalışma, ellerinize sağlık...
Unknown dedi ki…
bahar ağzım açık bakakaldım harika üstü bişi olmus, hemen diğerlerine de bakmalıyım
bahar006 dedi ki…
Saol canim benim:)
bahar006 dedi ki…
Çok teşekkür ederim :)
bahar006 dedi ki…
:))saol canim benim :)
bahar006 dedi ki…
:))saol canim benim :)
Unknown dedi ki…
Iyi günler sipariş alıyor musunuz yada ben bu üründüründen nasıl alabilirim?
bahar006 dedi ki…
merhaba, craftadreamshop@gmail.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.