Küçük Prens Temalı Anı Albümü

küçük-prens-anı-albümü
Herkese merhaba! Sanırım yaptığım son Küçük Prens temalı anı albümü bu. Küçük Prens hikayesini okumayan çok azdır. Ben ilk okuduğumda ilkokuldaydım. Ama yıllar içinde dönüp dönüp tekrar okudum. Raflarda hep çocuk kitapları arasına koyulsa da, her yaşa hitap eden, insanın içini ısıtan, düşündüren ve fazlasıyla hüzünlendiren çok güzel bir hikaye Küçük Prens. 
erkek-bebek-anı-albümü
erkek-bebek-anı-albümü
Minik Mehmet Erdem'in ilk bir yılındaki eşsiz anları için hazırladığım bu albüm, tıpkı diğer mini albümler gibi 20cm*20cm ebatlarında ve toplamda 6 yaprak 12 sayfadan oluşuyor. Albümde interaktif bölümlerin yanı sıra bol miktarda cep, notluk ve fotoğrafları anılarıyla birlikte kaydedebilmek için pek çok kart mevcut. 
küçük-prens-anı-albümü
küçük-prens-anı-albümü
Bebek albümlerimin benim için diğerlerine göre çok daha özel olduğunu söylemişimdir. Bunun pek çok nedeni var ama esas nedeni; albüm için bana ulaşan müşterilerimin çoğunlukla gebe olması ve doğumla birlikte albümü teslim edeceğimden anne adayının dünyaya gelecek miniği için duyduğu heyecana ortak olmam. 
küçük-prens-anı-albümü
erkek-bebek-anı-albümü
O son günler yaklaştıkça artan telaşları, herşeyin kusursuz olması için verilen savaşları hemen her anne adayı yaşamıştır. Ben de albümlerimle bu sürece dahil olduğumdan gerçekten çok büyük mutluluk duyuyorum ve elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum. Ama nedense, yaptıklarım hiç bir zaman gözüme yeterli görünmüyor ve ben her albüm bitiminde, birbirine zor kavuşan kapaklarla baş başa kalıyorum. Albüm sınırları dahilinde çalışmayı öğrenmem lazım sanırım:)
erkek-bebek-anı-albümü
Bu günlerde sürekli seyahat halindeyim. Birkaç hafta önce Zonguldak, sonra Antalya, ardından Mudanya. Sırada tekrar Antalya, Urla ve İstanbul var. Evet ülkenin tüm denizlerinin bu şekilde sıralanmış olması kesinlikle şans bizim için. Günlük yoğunluğumuza artık neredeyse 4 yaşında, kocaman bir birey olan Ela Masal'ın programı da eklendiği için zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum. Havalar da ısındığından zaten dışarıda ya da seyahatte iken bulduğumuz tüm boş vakitleri çayır, çimen, dere kenarı arayarak harcıyoruz ki sanırım Ela'nın en mutlu olduğu anlar da bunlar. Bu yüzden bloga ayda bir uğrayabilirsem ne mutlu bana:)

Her zamanki gibi, albümün detaylarını merak edenler için videosu hemen aşağıda. Son olarak; cesedi hiç bulunamayan Antoine de Saint-Exupéry 'nin ruhuna da kocaman bir selam benden, toprağı bol olsun. Keşke o güzel öyküsünün kalplere nasıl dokunduğunu, kimlere kimlere ilham verdiğini görebilseydi... En kısa zamanda görüşmek dileğiyle, hoşçakalın:)
 

Yorumlar

SevKoz dedi ki…
Elinize sağlık çok güzel
bücürükveben dedi ki…
Mavi mavi masmavi renklere bayıldım, Küçük Prens temalı çok güzel olmuş, eline sağlık canım, güle güle kullansınlar. :)
bahar006 dedi ki…
Çok teşekkürler:)
bahar006 dedi ki…
Saol Müjdem, çok sevindim beğenmene, sevgiler:)
deeptone dedi ki…
küçük preeeens ay sevilmez mi onunla ilgili bişileeer eline sağlık :)
bahar006 dedi ki…
Saol Deep:)
Ebru dedi ki…
Merhabalar,

Fransız yazar Antoine de Saint-Exupéry’in dünyaca ünlü eseri “Küçük Prens” masalını üniversiteden mezun olduktan sonra bir arkadaşımın bu kitabı bana hediye etmesiyle okumuştum. Bazen diyorum keşke okumakta bu kadar geç kalmasaydım bu masalı çünkü masal hayata dair ilham alınacak öğütlerle dolu. Masalda geçen en sevdiğim alıntılar da:

‘’İnsan ancak yüreğiyle baktığı zaman gerçeği görebilir. Gerçeğin mayası gözle görülmez.’’
’’İnsanların arasında da yalnızlık duyulur.’’

Bu sözleri ne zaman Küçük Prens masalını görsem hemen hatırlarım. İzninizle ben de sizinle okumanız üzere masaldan kalbime kazınan diğer sözleri paylaşmayı çok isterim: http://www.ebrubektasoglu.com/yazi/antoine-de-saint-exupery-kucuk-prens-masalindan-kalbime-kazinan-24-alinti/

Güzel okumalar dilerim,
edebiyatla ve sağlıkla kalın.