Küçük Prens Berk Mini Album

little-prince-baby-boy-mini-album
Merhaba! Herkesin kurban bayramını kutlarım. Umarım sağlıkla, mutlulukla ve sevdiklerimizle birlikte daha nice bayramlar yaşarız, zengin ve çalışkan ülkemizin değişmez bir geleneği olarak tatilimiz de uzun, keyfini çıkaralım:)
erkek-bebek-anı-albümü
erkek-bebek-anı-albümü
erkek-bebek-anı-albümü
Küçük prens temalı bu 20cm*20cm ebatlarındaki albümü, Kıbrıs'tan sevgili Yeliz Hanım'ın minik bebeği Berk için hazırladım.
erkek-bebek-anı-albümü
baby-boy-mini-album
Albüm, tıpkı diğerlerinde olduğu gibi bol miktarda cep, interaktif bölüm ve kart içeriyor. Yenidoğan bebekler için hazırlanan albümlerde amaç; bebeğin ilklerini kayıt altına alabilmek, çekilen fotoğraflarla birlikte o fotoğrafa ilişkin anıyı yazabilmek, bebeklerin ağzından çıkan ve sadece anne-babanın çözebildiği kelimeleri sıcağı sıcağına depolayabilmek aslında. Kendimden biliyorum; Ela'nın hemen her halini kaydetmeye çalışırken arada kaçırdığım ve tekrarı olmayan şeyler olduğunda resmen karalar bağlıyordum:) Neyse ki artık büyüdü. Ben hala devam ediyorum elbette ama artık böyle bir durumda "Hadi annecim, bi daha söyle" diyorum ve rahat rahat kaydediyorum:))
küçük-prens-anı-albumu
little-prınce-mini-album
Bu arada bloga uğrayamama durumundan son derece muzdaribim. Aslında genel olarak pek kimsenin uğramadığını düşünüyorum. Daha hızlı paylaşım araçları varken blogla uğraşmak biraz vakit alıyor elbette ama bence blog güzel bir el yazısıyla doldurulmuş bir günlük gibi. Şipşak notlar aldığımız ufak bir defterden farklı. Özen istiyor, zaman istiyor, emek istiyor. Umarım kışa doğru bloglarda yaz başlar da şenlenir buralar.
little-prınce-mini-albumBir de bu sene, şaka yapmıyorum, şehirler arası yolda uçan bir leyleği tam da yuvasına konmak üzere bacaklarını uzatmışken ama henüz havadayken gördüm:)) Hani o konmadan önce, havada asılı kaldığı kısacık andan bahsediyorum, bildiniz değil mi? Ondan mıdır bilmem sürekli geziyoruz. Bir ara size Güzel Atlar Ülkesi'nde nasıl ata bindiğimi, Amasra'nın koylarında nasıl yüzdüğümü, bayramdan sonra gideceğim Antalya tatilini falan anlatırım. O zamana kadar kendinize çok iyi bakın ve hemen alttaki videoyu izlemeyi unutmayın. Hoşçakalın!
Linking to:

Yorumlar

bücürükveben dedi ki…
Leyleği gerçekten havada görmüşsün:))tatil hikayelerini merakla bekliyorum Bahar'ım, Küçük Prens albümüne bayıldım, Berk güle güle baksın albümüne. Eline sağlık canım, sevgiler. .:)
Mevlude Turk Topal dedi ki…
Cok sahaneee,emeginize saglik, gule gule kullanilsin, guzel anilar biriktirsinler
Nalan Ünal dedi ki…
Berk çok şanslıymış, nasıl da güzel nasıl da özel bir anı defterine sahip oldu. Sevgili anneciği de özenle zenginleştirecektir.
Redanne dedi ki…
This really is a beautiful album for a baby boy, packed full of beautiful papers and lovely pockets - I just love those extra papers you tucked in at the front! Thanks so much for joining in our first challenge at Mini Album Makers. Anne x
Gloria Stengel dedi ki…
This is absolutely adorable! What a darling project! Thanks for joining our FIRST challenge at Mini Album Makers!
Nancy Wethington dedi ki…
The Little Prince is one of my all-time favorite stories. This album is perfect to showcase the theme and color story. Thanks for joining the challenge at Mini Album Makers Challenge blog.
SewPaperPaint dedi ki…
Oh how adorable! I can imagine this filled with precious baby photos! I am so fond of baby blue and baby boys! :) What a treasure you have made. I'm so thrilled that you shared with our first challenge at Mini Album Makers. Big hugs, Autumn
Astrid Maclean dedi ki…
Wow, what a wonderful album, I just love the cover, so many beautiful details!! Thank you so much for sharing it with us on the mini album makers challenge blog!
Inna Bronnikova dedi ki…
beautiful album! It's such a joy to have you share with us in our first challenge at Mini Album Makers
bahar006 dedi ki…
Saol Müjdem, eksik olma, sevgiler:)
bahar006 dedi ki…
Çok teşekkür ederim Mevlüde Hanım.
bahar006 dedi ki…
Saol ablacım, beğenmene çok sevindim:) Annesi albüm için çok heyecanlıydı, içini doldururken de keyif almıştır umarım.
bahar006 dedi ki…
Thank you very much Dear Anne:)
Words and Pictures dedi ki…
I love the Little Prince - what a perfect album for a baby's arrival. Thanks so much for joining us for the first Mini Album Makers Challenge.
Alison x
deeptone dedi ki…
küçük frens de ciciş yaptığın daaa :)