Vintage Düğün Albümü

dügün-anı-albümü
Herkese merhaba! Şu sıralar elimde olan bir kitabın, neredeyse ayrı bir romana yetecek olan dipnotlarının birinde şöyle diyor:" Madrid'de bir restorana ilk kez geldiğinde diğer herkes gibi gelirsin ve diğer herkes gibi de muamele görürsün. İkinci kez geldiğinde garsonlar sana başıyla selam verir, ekstra ekmek verirler ve bardağın daha cömertçe dolar. Ama restoranı üçüncü kez ziyaret ettiğinde öyle ya da böyle ailedensindir. Böylece garson sana mutfaktaki iyi yiyeceklere dair birkaç ipucu verebilir ve sürekli gülümser. Eğer zorunluluklar seni o küçük restorandan uzaklaştırırsa, diyelim ki bir aylığına, bir sonraki sefer ortaya çıktığında restoranın sahibi gelir, muhtemelen biraz kızgınlıkla, hangi cehennemde olduğunu sorar. Yemeğin ilk yarısında seni kızgın bir anne gibi besler ve geri kalanı için de üstüne titrer." Doğal teklifsizliğin nadide ve hoş örneklerinden biri değil mi?
vintage-dügün-albümü
vintage-dügün-albümü
 Bu masal gibi olan düğün anı albümünü, İstanbul'dan Ayşe Hanım ve eşinin düğün fotoğraflarını saklamaları için hazırlamıştım. Mış-lı zaman kullanıyorum, çünkü aylardan Nisan'dı, neredeyse 6 ay olmuş. Bu da benim yayın konusunda 6 ay geriden geldiğimi gösterir ki of yani:)
dügün-anı-albümü
dugun-ani-albumu
Çizgi film karakterlerini çok seven, çizgi film izlemeye ve masallara bayılan bu çift için, albümde kullandığım; bir varmış bir yokmuşla başlayan, yakışıklı prens, prenses, öpülen kurbağa, periler, melekler ve nihayetinde çıkılan kerevetiyle bu kağıt serisi çok uygun oldu gerçekten. Çalışırken de çok eğlendiğimi söylemeden geçemeyeceğim.
vintage-dügün-albümü
dügün-anı-albümü
Ayşe Hanım ve eşi için Ağva ve Eskişehir'in ayrı bir önemi varmış. Albümde bu iki yeri de kullanmamı rica etmişti. Ben de neden kapakta olmasın dedim ve ışıltılı yön tabelalarıyla birlikte albüm kapağını hazırladım. Albümleri tamamladığım zaman kargolamadan önce sahiplerine fotoğraf gönderiyorum. Ancak çok ısrar edilmedikçe kapağı albüm ellerine geçtiği zaman görmelerini istiyorum. Çünkü bence bu, işin en ama en zevkli kısmı. Paketi alınca, hemen o heyecanla telefona sarılıyorlar ve müthiş sözler yazıyorlar bana. Ben de mutlu oluyorum bu geri dönüşlerden. Çember bu şekilde tamamlanıyor ve sonra gelsin sıradaki.
vintage-dügün-albümü
dügün-anı-albümü
Bu güzel çifte bir ömür mutluluklar diliyorum. Artık biliyorsunuz, detaylar için video hemen aşağıda. Kanalıma abone olmayı unutmayın ve keyifli seyirler!

Yorumlar

Büşra Bayram dedi ki…
harika gerçekten :)
İşte asıl bloğuna da geldim. Gelemem mi sandındı?! ;) Yalnız bu ne güzel albüm yahu?! Özendim. <3

Sevgiler... :)
Eren dedi ki…
Bahar'cım ben de masalları ve çizgi filmleri seven biri olarak bayıldım,inanılmaz tatlı olmuş ya,eline sağlık:)
bahar006 dedi ki…
Çok teşekkürler:)
bahar006 dedi ki…
Hoşgeldin, sefalar getirdin:) Çok teşekkür ederim:)
bahar006 dedi ki…
Ben de çok severek çalıştım eren'cim, çok teşekkür ederim, öpüyorum:)
Unknown dedi ki…
Merhaba size mail attım ama dönüş olmadı sipariş verecektim bunun için ürün ve fiyat bilgisi alabilir miyim bir de iletişim adresi lütfen
bahar006 dedi ki…
Mail attim.