Talha Enis Anı Albümü

bebegimin-ilkleri-albümü
Herkese merhaba! Ramazan, bayram, tatil derken hepsi bir solukta geldi geçti bile. Bu vesileyle herkesin geçmiş bayramını kutlarım:)
bebegimin-ilkleri-albümü
erkek-bebek-anı-albümü
Kocaeli'den Ceyda Hanım'ın minik oğlu Talha Enis için hazırladım bu scrapbook anı albümünü. Maviler, sarılar, yeşiller, cıvıl cıvıl, rengarenk bir albüm oldu. Albümde cepler, interaktif sayfalar ve çok sayıda fotoğraf kartı mevcut. Ayrıca ekstra fotoğraf depolamak için bol bol yer var.
erkek-bebek-anı-albümü
erkek-bebek-anı-albümü
Daha önce de söylemiştim. Bebek albümlerini çalışmaktan çok büyük keyif alıyorum. Malumunuz her albümün bir kapasitesi var. Ancak iş bebek albümlerine geldiğinde ben resmen kendimi kaybediyorum ve o da olsun, şunu da koyayım derken albümü neredeyse kapanamayacak bir hale sokuyorum.
erkek-bebek-anı-albümü
erkek-bebek-anı-albümü
Tabi bunda bebeğin ilk bir yılı kayıt altına alınırken, hatırlanacak detayların fazlaca olmasının da etkisi büyük. İlk banyosu, ilk gülümsemesi, ilk saç ve tırnakları, ilk dişi derken bebek anı albümünün sayfaları da bunlara ilişkin fotoğrafları sığdırabilmek için kalınlaştıkça kalınlaşıyor anlayacağınız. 
erkek-bebek-anı-albümü
Minik Talha Enis'e uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum. Albümün sayfalarını detaylı olarak incelemek isterseniz hemen alttaki videoyu izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler.

Yorumlar

yeliz-art dedi ki…
Elinize sağlık albüm çok güzel görünüyor.
bahar006 dedi ki…
Çok teşekkürler:)