Küçük Prens Erkek Bebek Anı Albümü

küçük-prens-anı-albümü

 Herkese merhaba! Bu albümü hazırladığımda minik Mete henüz dünyaya gelmemişti. İstanbul'dan Yeliz Hanım bana ulaşarak çok yakın bir arkadaşının doğacak bebeği için bir albüm rica etti. Arkadaşının tam bir Küçük Prens hayranı olduğunu, bebeği ile ilgili tüm hazırlıklarda Küçük Prens temasını tercih ettiğini belirtti. Böylece albümün teması da belirlenmiş oldu.

erkek-bebek-anı-albumu
küçük-prens-anı-albümü

Küçük Prens'i yıllar önce okumuştum, fırsat bu fırsat deyip hemen kitaplıktan aldım ve tekrar okudum. Okuyanlar bilir, o son sayfadan sonra neredeyse elle tutulabilen koca bir hüzün gelip oturur göğsünüze. İnsanın sarıp sarmalayası gelir Küçük Prens'i, gitme de ölür gibi olma diyesi falan...Her neyse, okudum işte tekrar ve oradaki o yumruk gibi sözleri de albümün fotoğraf kartlarında kullandım. Küçük prens grafiğini de başka resimlerle kombinleyip kendi yorumumu kapağa yansıttım.
kişiye-özel-fotoğraf-albümü

kişiye-özel-anı-albümü
Bu albümde kullandığım seri son derece soft renklerden oluşuyordu. Bu nedenle lacivert karton kullanarak renk karşıtlığı sağladım.Bence yakıştı:)
kişiye-özel-fotograf-albümü

kişiye özel-anı-albümü

küçük-prens-anı-albümü

küçük-prens-anı-albümü

Minik Mete'ye ailesi ile birlikte uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Hep güzel anıları olur inşallah. Albümün videosunu izlemek, detaylara HD bakmak isterseniz, hemen aşağıda:) Keyifli seyirler:)

Yorumlar

Nilgün Torunoğlu dedi ki…
Nasıl güzel bir şey bu Bahar 💖
Anı defterleri resmen sanat olmuş ben görmeyeli . Biz hazır bir defter alır yazardık, ilk tırnağı saçını keser yapıştırır, , ayak izi el izini filan çizerdik .
Vallahi şahane olmuş!
Eline emeğine fikrine sağlık !
Eren dedi ki…
Yine harika bir iş Bahar'cım, ellerine sağlık, şimdiki bebekler ne kadar şanslı maşallah:) ne kadar isterdim küçüklüğüme dair böyle bir albümüm olsun..:)) minik bebiş her daim şanslı olsun inşallah:)
bahar006 dedi ki…
Nilgün Ablacım, çok teşekkür ederim, beğenmene çok sevindim:) İşte sizin o yaptıklarınızın günümüz versiyonu bu albümler de, öpüyorum kocaman, hoşçakal:)
bahar006 dedi ki…
Eren'cim, ama şimdi sen bana gollük pas atmışsın, karşılamasam ayıp olur:) Bizim yoktu evet ama ben kızıma yaptım oldu. Senin bebiş de gelirse bir gün ona da yaparız, böylece bir parça olsun hevesimizi almış oluruz değil mi ama:)) Öpüyorum canım, sevgiler:)
Eren dedi ki…
Bahar'cim benim 2,5 yasinda ikizlerim var:)) Ben onlara bir deftet hazirlamistim, o zaman haberim yoktu bu sahane albumlerden. Aile Hazinem var sonrasi icin:)
bahar006 dedi ki…
İnanmıyoruuuuummmm:)) Ya kız mı erkek mi, isimleri ne, ay ne gizemli hatunsun,şok oldum valla:)) Ela'dan azıcık daha büyükler yani, ay kuzen sayılırlar, öp onları benim için annesi, nasıl sevindim ya:))
Eren dedi ki…
:)))) erkek Ikisi de Umut ve Onur:) cok tesekkur ederim Bahar'cim, evet kuzen sayilirlar, ne hos degil mi:) Ben de Ela'ciki operim:)
bahar006 dedi ki…
Bilseydim onlar için de çok cici bir bölüm hazırlardım. Allah uzun ömürler versin, güle güle büyüt yavrularını. Bir ara ana uzun bir mail atmalıyım, bu yaştaki iki yaramazla bu kadar kitabı hangi ara okuyosun, enerjini neye borçlusun gibi konularla başını ağrıtabilirim, haberin olsun Eren'cim:)
Eren dedi ki…
:)) cok tesekkur ederim Bahar'cim, tabi beklerim:) ama benim icin Senin kucuk kuzucugunla bu kadar titiz isler yapman:)
bücürükveben dedi ki…
Aaa! Bahar'ım ben bunu kaçırmışım! Çok güzel olmuş ama ençok kapağını beğendim, eline, koluna sağlık canım. Kocaman öptüm. :)