Mariposa Scrapbook Mini Album

scrapbook-pocket-page-mini-album

Herkese merhaba:) Hazırlarken inanılmaz keyif aldığım, bol ışıltılı, bol pırıltılı, dokulu, kabartmalı, deluxe bir albümle karşınızdayım. Bursa'dan Elif Hanım için hazırladım bu albümü. Sık sık yurt dışı seyahati yapan ve eşiyle fotoğraf çekmeye meraklı olan Elif Hanım, eşine sürpriz yapmak istediğini belirtti ve  bu albüm için sıranın kendisine gelmesini gerçekten büyük bir sabırla bekledi. Ama ümit ediyorum beklediğine değdi.

fotograf-album

Scrapbook albümlerimde Bo Bunny ve Prima Marketing markaları olmazsa olmazlarımdan. Mutlaka ya sayfa alt temellerinde ya da interaktif sayfalarda bu markalara ait vazgeçemediğim seriler var. Ama bunun dışında ben tam anlamıyla bir DCWV fanıyım. Bu markanın Mariposa serisine ait desenleriyle ise uzun bir zamandır resmen aşk yaşıyorum:) Eh, kağıda bu kadar methiyeler düzdüğüme göre, yaparken ne denli eğlendiğimi az çok tahmin edersiniz sanırım:)

scrapbook-pocket-page-mini-album

Albümün yapımında her zamanki gibi Canson Mi Teintes marka 160 gr. ağırlığında fon kartonları, mukavva, DCWV Mariposa serisine ait scrapbook kağıtları, metal ve ahşap aksesuarlar, zincirler, mıknatıs,  kurdele, ataş ve sayfa süslemeleri için çeşitli delgeçler kullandım. 

scrapbook-album

mariposa-stack-mini-album

Albüm 25cm*25cm*10cm ebatlarında oldukça büyük bir albüm. Yani aslında mini falan değil. Bu nedenle albümde hem büyük hem de küçük fotolar için bol bol yer var. Her sayfayı ayrıca yanlara doğru açılan birer cep şeklinde tasarladığımdan ve her bir cep neredeyse sayfa ebadında fotoğraf kartları içerdiğinden, yine bu alanlara da ekstra fotoğraf depolamak mümkün. 

scrapbook-mini-album

scrapbook-mini-album

scrapbook-mini-album

Fark ettiyseniz interaktif sayfaların açık haline ilişkin görsel  paylaşmadım. Hem blog sayfama bin tane resim ekleyip hızını düşürmemek (sanki şimdi çok az resim eklemişim gibi!), )hem de albümleri gerçekten merak eden takipçilerimi videolarıma yönlendirmek için, bundan sonra planım bu şekilde yayın yapmak.

scrapbook-mini-album

scrapbook-mini-album


Video çekmek çok eğlenceli ama albümün büyük ve ağır olması, kameraya bir elimle detayları yaklaştırmaya çalışmak diğer elimle fokus yapmak oldukça zorladı beni. Aslında videonun fonunda canımın içi Ela Masal'ımın "annemmmm annemmm" naraları var ama siz bunları duymayacaksınız elbette:)) Benden şimdilik bu kadar, size de keyifli seyirler! Görüşmek dileğiyle, hoşçakalın.


Yorumlar

Unknown dedi ki…
ne harika bir albüm böyle her detayı çok güzel delgeçle şekil verdiğin siyah dantel detaylarını çok sevdim ayrıca o Elif hanımın aşkını yazdığın albüm başlığı pek sempatik içim ısındı.Çifte mutluluklar diliyorum ellerine sağlık canım.sevgiler...
Unknown dedi ki…
Nefis bir album olmys Vaharcim, ellerine saglik. Sevgiler..
Dolunay -Alanayarts dedi ki…
baharcım harikalar yaratmışsın yine.ba-yıl-dımmmm!
Ahşap zamanı dedi ki…
her zamanki gibi harika olmuş detayları çok şık bu albümler beklemeye değer ellerinize sağlık sevgiler...:))
Unknown dedi ki…
Sipariş alıyor musunuz
bahar006 dedi ki…
craftadreamshop@gmail.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.
bahar006 dedi ki…
Eksik olma hayatım, cok tesekkurler :)
bahar006 dedi ki…
Çok teşekkür ederim, cok zarifsiniz:)
bahar006 dedi ki…
Alanayimmmm,cok saol canim benim:)
bahar006 dedi ki…
Esracim çok saol