Çarpı İşi Duvar Panosu

Sanırım Ramazan ayından önce başlamıştım bu panoya. Ailenin ilk bebeği, yeğenim Elif için hazırladım. Araya başka işlemeler, ahşap boyamalar, ev taşımalar ve bir dünya şey girdi ama neyse ki Elif'imin doğum gününe yetişti.

carpi-isi-pano

carpi-isi-pano

Çarpı işi duvar panosunu, 18 count etamine, DMC Muline iplerinden yaklaşık 30 renk kullanarak işledim.

carpi-isi-pano

Yorumlar

Elisi Defteri dedi ki…
Çok beğendim, bayıldım! ellerine sağlık canım. Kim bilir ne kadar yakışır minik prensesin odasına, doğum günü kutlu olsun.
Nilgün Torunoğlu dedi ki…
Sevgili Bahar önce sana bloğunla ilgili birkaç kez yaşadığım bir sorunu aktarmak istiyorum. Yayınlarını zevkle izliyorum ve fırsat buldukça " merhaba " demek için iki satır yorum bırakmak istiyorum ama nedense pek çok kez başarısız oldum.Şimdi fırsat bulmuşken uzun uzun yazarsam bana kızmazsın değil mi?
Sana kocaman bir maşallah! Ne ara vakit bulabiliyorsun bunca güzelliğe? Boyamalar ,işlemeler ve yoğun bir iş temposu. Gençlik bu olmalı :) Bu işlemen de çok güzel ve anlamlı. Güzel yüreğin ve emeğinle verdiğin bu armağan sahibine tatlı tatlı huzurlu bir uyku getirsin. Bütün güzellikler minik yeğenin ile olsun!
Seni sevgiyle kucaklıyorum...
Dolunay -Alanayarts dedi ki…
minik elifin adı gibi çok güzel olmuş üstelik sevgiyle işlendiği o kadar belliki.emeğine sağlık canım.elife sağlık ve mutlulukla geçecek kocaman bir ömür diliyorum.sevgiler..
El Olor de Cádiz dedi ki…
HOLA AMIGA !!!!! DEDUZCO, QUE ESTO SERA POR UN NACIMIENTO....Y ES PRECIOSO DE VERAS. CUANTOS DETALLITOS !!!!! MI HIJO ADRIAN, TAMBIEN NACIO EL 21 DE DICIEMBRE, PERO DEL 1986 !!!!!!!!!!!!!! YA ES UN POCO MAYOR, JJEJEJJEEJEJE.
ME ALEGRO DE SALUDARTE, MUCHOS BESOS.
Unknown dedi ki…
ya nasıl kıskanıyorum çarpı işi yapabilenleri hele de böyle güzel. Ben yapmayı çok istememe rağmen hiç denemedim sanırım yapamayacak olmamdan korkuyorum :)
ve bu yaptığınıza bayıldım
Unknown dedi ki…
Çok şık ve özel bir hediye... Elif'in doğum günü kutlu olsun. Ellerine sağlık çok da güzel işlemişsin. Sevgiler...
Unknown dedi ki…
SÜPERSİN YAA,NE SABIRLISIN,BAYILDIMM
bahar006 dedi ki…
Füsuncum, çok teşekkür ederim:)

Nilgün Ablacım, blogger bazen yorum bırakırken sıkıntı yaratabiliyor. Güzel dileklerin ve yorumun için çok teşekkür ederim, sevgiler:)

Alanaycım çok el oyalayan bir model ama yeğen aşkı, bir heves işledim. Sırf büyüdüğünde teyzem bana işlemiş bunu desin diye, hatıra işte:)Çok teşekkürler canım, amin:)

Mercedes, so glad that your son's birhday is also 21 December:) Happy birthday to Adrian:)And thank you for your lovely visit:)

Serra Hanım, ben de çok imrenirdim, ama istemek öğrenmenin yarısı, korktuğum kadar da zor değilmiş ayrıca. Bence siz de deneyin, çok eğlenceli, çok teşekkürler:)

Esra Hanım, çok teşekkür ederim, sevgiler:)

Serpil Ablacım, beğenmene sevindim, çok teşekkür ederim, sevgiler:)
cok hos olmuş ellerine sağlık..
cekılısme beklerım sevgıler
çok güzel olmuş ben bikere havlu işledinm o da iki renk sadece kaç kere söktüm yaptım süpersin valla bunca renk bunca detay ellerine sağlık...
Esen Can dedi ki…
Kaçırmışım ben bu güzelliği :) Ellerine sağlık, harika bir hediye hazırlamışsın yeğenine Baharım, bayıldım :) Etamin sabır gerektiren ama sonucu da harika bir iş bence, senin bu işine bakınca benim gördüğümle bu fikrim bir kez daha pekişti ;) Güle güle, güzel günlerde kullanılsın, Elif'e şans getirsin bu güzel pano :)