Benden Haberler

Bu aralar işler çok yoğun, şehir dışı seyahatlerimiz arttı. Haliyle bloguma gereken vakti ayıramıyorum. Bu da beni rahatsız ediyor açıkçası. Bir ay içerisinde Bursa, İzmir, Mersin ve Eskişehir'e gittik. Hem ziyaret hem ticaret oldu bizim için. Yalnız biz Ankara'da son yağmurlarla titrerken, İzmir ve Mersin'e çoktan yaz gelmişti. Neyse ki son günlerde yüzünü gösteren güneş içimizi ısıttı.

izmir

tuz-gölü

izmir

mersin
Bu koşuşturmanın arasında güzel birşey oldu. Kendin Yap Dergisi'nden Ayşe Hanım, derginin Mayıs sayısı için benimle röportaj yapmak istediklerini iletti. Büyük bir mutlulukla kabul ettim. Yaptığım araştırmalar neticesinde bulduğum yağlı kağıtla dekupajın ayrıntılarını öğrenmek isterseniz, derginin Mayıs sayısını kaçırmayın derim:)

kendin-yap-dergisi
Tamam yoğun çalışıyoruz ama akşamları hala bana ait ve ben de hobilerime devam ediyorum. Bu aralar pano ve tepsi çalıştım daha çok. Onlar da bir sonraki yayına artık.

Bu da Sıhhiye Katlı Otoparkı'nın yılmaz bekçisi Rocky:) O kadar tatlı, o kadar sevimli ki anlatamam. Mıncıklamaktan bir hal oluyoruz:) Kendince havlıyor ama sesi fısıltı gibi, bir de kendini seveni o da çok seviyor ama ciddiyetini bozmadan:)

rocky

Yorumlar

Nalan Ünal dedi ki…
Şu hem ziyaret hem ticaret uçuşlarından biri de İstanbul'a olsa diyorum. Hatta ticarete gerek yok direk beni ve Gülsen'i ziyaret için olabilir:)
AsOrTiK dedi ki…
bursa'ya geldiğinde haberimiz olsaydı ne güzel olurdu. bir dahakine diyelim mi?:)
bahar006 dedi ki…
Nalan Ablacım evet artık görüşmeliyiz, en kısa zamanda inşallah:)

Asortik, çok isterim elbette, inşallah diyelim:)