Dekoratif Kuş Kafesleri

Kuşları kafeslere hapsetmeyi sevmiyorum ama kafesleri dekorasyonda kullanmaya bayılıyorum. Benim de bir kafes maceram olmuştu hatırlarsanız.
dekoratif kafesdekoratif kafes
Dekorasyon konusunda öncü markaların mağazalarında artık boy boy,çeşit çeşit kafesler bulmak mümkün. Sade olarak kullanabileceğiniz gibi, kuru ya da yapay çiçeklerle yapacağınız aranjmanlarla,evinizde minik bahçeler yaratabilirsiniz. 
dekoratif kafes
dekoratif kafes
 Ya da ters çevirip içine sarkıtacağınız bir ampulle şık bir lamba sahibi olabilirsiniz.
dekoratif kafes
 Masa süslemelerinden mumluğa kadar pek çok alternatifiniz var. Seçim sizin...
dekoratif-masa-kafes
dekoratif-kafes
Kaynak

Yorumlar

mayamia dedi ki…
mmm benim de var kafesim , zara home dan çoook seviyorum onu :)
AslıASLI dedi ki…
Bende, bende :) dekorasyonda kullanımına bayılıyorum. Birde öyle güzeller modelleri varki, burdakiler gibi, sevmemek mümkün değil :)
okuyan dedi ki…
Harika dekoratif fikirler paylaşmışsın canım. Teşekkür ederim.
Evlenmeden önce bizim evde 20'ye yaklaşık kuş vardı. Papağanlar ve muhabbet kuşları doluydu:) Annem sırasıyla hepsini açar uçururdu. Ne zamanki 99 depremi oldu o gece kafesler ve kuşlar ürkütücü seslere sebep oldular ve annem çok etkilendi. Çok sevdiği kuşlarını eşe dosta vermek zorunda kaldı:(
Son 1 senedir 1 tane hint bülbülü var evde, ismi de Çilek:) Akşama kadar uçuyor evin içinde. Kimi zaman avizenin taşlarını yerinden çıkarıyor, kimi zaman annemin bardaklarının içine girip oturuyor, kimi zaman da peçeteleri koparıp koparıp oynuyor:)) İçimden paylaşmak geldi:))) Aslında bir gün anneme gittiğimde fotoğraflarını ve videosunu çekeyim, çok şeker çünkü:)
zeynep dedi ki…
Dekoratif olarak kuş kafeslerini çok seviyorum , içine mum yada çiçek koyarak kullanıyorum . İlk resimdekine bayıldım , sevgiler.
Ne hoş kafesler bunlar. Paylaşım için sağol
bahar006 dedi ki…
Aslıcan, güle güle kullan, ben de çok seviyorum:))

Aslım, aynen, acaip modeller çıkmış yine, bayıldım hepsine:)
bahar006 dedi ki…
Okuyanım, düşündüm de evde kuşlar o şekilde uçarken çok güzel bir görüntü oluşur. Ama depremi hissetmeleri ve sonrası kötü olmuş. Anneni anlıyorum. Bizim de çok şeker bir muhabbet kuşumuz vardı, kardeşim 4-5 yaşındaydı o zamanlar, gece tuvalete kalkmış, bizim kuş da daha kafesine girmemişti, yerde geziniyordu, kardeşim uyku sersemi üzerine basıp öldürdü:(( O kadar üzülmüştüm ki, konuşuyordu, kafasını ağzımıza sokup uyuyordu, herkesin sesini taklit ediyordu. Ondan sonra kuş maceramız bitti maalesef.

Fotolarını çek gerçekten, çok merak ettim canım:)Sevgiler:)
bahar006 dedi ki…
Zeynepcim, kuş kafeslerinin yanında fenerleri de çok seviyorum, şimdiden epey biriktirdim hatta, koleksiyon olma yolunda ilerliyorlar. Ben de mumu fenerlere çok yakıştırıyorum canım:)Çok teşekkürler:)
bahar006 dedi ki…
Gülsüm Hanım, beğenmenize çok sevindim, çok teşekkürler:)
Dolunay -Alanayarts dedi ki…
bende çok seviyorum.3.resim deki favorim.
bahar006 dedi ki…
Alanaycım, çok teşekkürler canım:)