Romantik Fotoğraf Albümü

scrapbook-mini-album
Nasılsınız? Size de olur mu bilmiyorum ama şayet sürüncemede kalan çok önemli bir işim varsa, başka hiç bir işle tam olarak ilgilenemiyorum. Gergin oluyorum, dalgın oluyorum ve unutkanlığım artıyor. Çünkü kafam tamamen o işle meşgul. Başlamam gereken işler var ancak konsantre olamayacağımı bildiğimden sadece bekliyorum. Bu da beni son derece rahatsız ediyor. Kafamızdaki bulutların dağıldığı, pırıl pırıl bir hafta olur inşallah😊
kisiye-ozel-fotograf-albumu
scrapbook-mini-album
scrapbook-mini-album
Gaziantep'ten Büşra Hanım için hazırladım bu scrapbook anı albümünü.  25cm*25cm ebatlarındaki  albüm 6 sayfa 12 yapraktan oluşuyor. Albüm, içerisindeki interaktif sayfalar, cepler ve fotoğraf kartlarıyla 100'den fazla fotoğraf alabiliyor.
scrapbook-mini-album
scrapbook-mini-album
Albümde kullandığım bu kağıt serisini çok severim ve mümkün mertebe, özellikle düğün albümlerinde tercih etmeye çalışırım. Çünkü bu seride özellikle kelebek teması etkili ve bol ışıltılı, simli, kabartmalı detaylar mevcut. Bu da bu seriyi özellikle gelinler için biçilmiş kaftan haline getiriyor.
    scrapbook-mini-album
scrapbook-mini-album

Scrapbook albümlerin detaylarını en iyi, albümü elinize aldığınızda anlayabilirsiniz. Fotoğraflar gerçekten yetersiz, çünkü çok fazla detay var. Bu nedenle albüm videolarını izlemenizi tavsiye ederim. İzlemişken kanalıma da abone olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden keyifli seyirler!

Yorumlar

EMİNE ÖZTÜRK dedi ki…
çok güzel bir albüm olmuş... ellerinize sağlık...
Ellerinize sağlık. Oldukça uğraşmışsınız. Tebrikler...
bahar006 dedi ki…
Emine Hanım, çok teşekkür ederim:)
bahar006 dedi ki…
ReHiTu, çok teşekkür ederim:)
Ada Deniz dedi ki…
Kafam bir yerdeyken kitap bile okuyamam. En çok boş boş temizlik yaparım.
bahar006 dedi ki…
o temizlik huyu bende de var Saadet, bir de sinirliyken yapıyorum temizliği, daha temiz oluyo:)