Romantik Anı Albümü

scrapbook-anı-albümü
Herkese merhaba! Gaziantep'ten Fatma Hanım ve nişanlısı için hazırladım bu scrapbook romantik anı albümünü. Albüm ismindeki metaforu farketmişsinizdir. Sin Ceddi 2, Fatma Hanım'ın nişanlısının ona özel yazdığı kitabın ismi.
kisiye-ozel-fotograf-albumu
kisiye-özel-anı-albumu
Albüm 25cm*25cm ebatlarında, 6 yaprak 12 sayfadan oluşuyor. Albümde cepler, interaktif sayfalar, açılır yan sayfa kapakları ve yine o kapakların içine gizlenmiş daha minik cepler bulunuyor. Bu durum da hem çok sayıda fotoğrafı hem de not kartlarını saklamak için uygun alan oluşturuyor. 
scrapbook-album scrapbook-album
Albüm için pastel tonlar barındıran iki farklı seri kullandım. Cep ve kapakları ise stickerlar, vintage mühürler ve boyutlu simlerle detaylandırdım. 
scrapbook-album
scrapbook-album
Albüm bu haliyle 10cm*15cm ebatlarında ortalama 40, 13cm*17cm ebatlarında ortalama 50 fotoğraf ve çok sayıda kart kapasiteli. Ayrıca her sayfanın üst kısmında yer alan ceplerde mevcut büyük boy kartlar da, daha büyük fotoğraflar ya da uzun notlar için ideal. Şahsen ben o kısımları şöyle değerlendiriyorum: Elimde büyük bir fotoğraf varsa ve kartın üzerindeki deseni kapatmak istemiyorsam, fotoğrafı beyaz kısma yapıştırıp desenli yüzüne ise fotoğrafla ilgili sticker şeklinde notlar yapıştırıyoru. Böylece hem desen hala görünür oluyor hem de o fotoğrafa ilişkin anımı kaydetmiş oluyorum. Ama elimde daha küçük ebatta bir fotoğraf ve koca bir hikaye varsa, bu defa fotoğrafı desenli yüze yapıştırıp, arkadaki beyaz kısmı, o fotoğrafın çekildiği günü komple anlatan hikayem çin kullanıyorum. Fotoğraftan kalan kısımları da yine sticker, mühür, desen gibi farklı şekillerde süslüyorum. Böylece tek karta sığmış harika bir fotoğraflı anıya sahip oluyorum. Toplamda 6 sayfa için 6 büyük kart var ve bence hayatımızda hep hatırlamak isteyeceğimiz anılar için harika bir seçenek.
scrapbook-album
 Albüm videosu detayları merak edenler için aşağıda. Keyifli seyirler, hoşçakalın:)

Yorumlar

bücürükveben dedi ki…
Her zamanki gibi harika Bahar'ım, eline, gözüne sağlık, Sin Ceddi deyince şaşırdım ben de:))) Fatma hanım güle güle kullansın. Sevgiler:)
SevKoz dedi ki…
Handan da gördüm blogunuzu.. Ne kadar güzel ne kadar şahane şeyler bunlar
Eren dedi ki…
Bayıldım Bahar'cım, eline sağlık, şahane olmuş yine, pastel renkler ayrı bir güzel gerçekten, sevgiler:)
bahar006 dedi ki…
Müjdem, ziyaretin için çok teşekkür ederim, çok öpüyorum, sevgiler :)
bahar006 dedi ki…
Hosgeldiniz, cok tesekkur ederim, begenmenize sevindim:)
bahar006 dedi ki…
Eksik olma Eren'cim,beğenmene çok sevindim,çok öptüm :)
dekubad dedi ki…
Ne kadar zevkli ve güzel olmuş, emeklerinize sağlık.
inşallah böyle inceliklerden anlayan bir beyefendidir, kaldırıp bir rafa atmaz.
bahar006 dedi ki…
Çok teşekkür ederim, hoşgeldiniz:)