Hayallerin Gerçeğe Dönüştüğü Yer: Pixers

Herkese merhaba. Bugün sizlere dekorasyon tutkunları başta olmak üzere hemen herkesin aklını başından alacak muhteşem bir siteden bahsetmek istiyorum: Pixers!
pixers-duvar-resimleri
Pixers kendini "Dağları yerinden oynatabilen süper güçlere sahip çalışanlarla, çeşitli duvar kağıt/resimleri, baskılar ve posterler ile iç mekanlarınızın düzenlenmesine ve kişiselleştirilmesine yardımcı olan, hayallerin gerçekleştiği, sizi çevreleyen mekanların büyülü bir değişime uğradığı yer" olarak tanımlamış. Bana kalırsa az bile söylemiş. Çünkü Pixers sıradan bir online satış sitesi değil, akıl almaz çeşitlilikte ve kalitede desenlerin satıldığı bir pazar yeri ve gerçekten büyülü. Okuyunca siz de bana hak vereceksiniz.
pixers-desenleri
pixers-desenleri
Pek çoğunuzun bildiği üzere, benim hobi olarak ilk göz ağrım ahşap boyama ve dekupaj. 6 yıllık dekupaj resimleri arşivim için artık harici bellek kullansam da beğendiğim resimleri hala ilk günkü heyecanla depolamaya devam ediyorum. O göz alıcı desenleri, birbirinden güzel resimleri kaydederken sadece küçük ahşap objelerde değil, çok daha büyük mekanlarda hayal etmişliğim çoktur. Hatta hatırlayanlar olacaktır; eşimle olan bir fotoğrafımızı bir program yardımıyla büyütüp A4 boyutunda çıktılar alıp, 9 parçadan oluşan koca bir duvar panosu hazırlamıştım. Çünkü sevdiğim, beğendiğim, benim için anlamı olan, beni anlatan ya da bir anlığına bile olsa beni etkileyen görselleri yaşadığım mekanda ya da kullandığım eşyalarda görmeyi seviyorum.
pixers-duvar-resimleri
pixers-duvar-resimleri
Eğer sizin de böyle hayalleriniz varsa, Pixers sunduğu milyonlarca desen ve sonsuz sayıda resimle hayallerinizi gerçeğe dönüştürüyor. Üstelik bunu yaparken çevreye ya da insan sağlığına en ufak bir zarar vermiyor. Çünkü Pixers, ekolojik dengeyi gözeten çevre dostu teknolojiler kullanıyor.
pixers-desenleri
pixers-duvar-resimleri
Duvar resimleri herkesin ihtiyacına -ya da hayallerine- göre ve farklı kullanım alanı seçenekleriyle sunuluyor. Bu da, yediden yetmişe hemen herkesin zevkine uygun bir ürünü kesinlikle bulabileceği anlamına geliyor.
pixers-duvar-resimleri
pixers-duvar-resimleri
Bilirsiniz dekorasyonda fark yaratmanın en etkili yollarından biri, odak noktası olan duvara çarpıcı bir duvar kağıdı uygulamasından geçer. Ama duvar kağıdını hakkıyla uygulamak uzmanlık gerektirir. Tıpkı dekupaj tekniğinde olduğu gibi tutkalını iyi sürmek, desenleri takip etmek, hava kabarcığı olmamasına dikkat etmek gibi detaylar, daha uygulamaya başlamadan insanı bu işten vazgeçirebilir. 
pixers-desenleri
pixers-desenleri
Şimdi sıkı durun! Pixers, yaşadığımız mekanı benzersiz hale getirmemizi çocuk oyuncağına çeviren  müthiş bir teknoloji sunuyor:Pixerstick!
Pixerstick, istediğiniz zaman kolayca yapıştırıp, istediğiniz zaman kolayca yerini değiştirebileceğiniz dayanıklı, uzun ömürlü, yapışkan bir malzeme. Düşünsenize, sevdiğiniz desen bugün duvarda ama bir ay sonra sıkıldınız ve desen hooop dolabınızda ya da masanızda. İşte bu kadar basit. Müthiş bir özgürlük değil mi?
pixers-duvar-resimleriÖzgürlük demişken, bir anne olarak 3 yaşındaki kızımın, içindeki o önlenemez sanatçı yanını ortaya koymasını şiddetle destekliyorum ama belli sınırlar dahilinde elbette:) Çünkü elinde, ucundan sulu boya damlayan bir fırçayla eşyalara doğru depar atan ya da o büyük şaheserini her nedense koridorun duvarlarına resmetmeye kalkışan bir çocuk karşısında, ev hanımı damarı kabarmayacak bir kadın tanımıyorum:)
pixers-duvar-resimleri
pixers-duvar-resimleri
Bu durumun Pixers ile alakasına gelirsek... Pixers anneleri çok rahatlatacak, bunu yaparken de çocukların hayal dünyasına katkı sağlayacak harika bir şey yapmış ve yıkanabilir duvar resimleri üretmiş. Boyama kitabını andıran görsellere tek kelimeyle bayıldım, bence hayat kurtarır:)
pixers-duvar-resimleri
Peki yıkanabilir duvar resimleri sadece çocuk odaları için mi derseniz, cevabım elbette hayır. Suya/neme dayanıklı ve son derece hijyenik bu süper şahane ürünü banyo ya da mutfağınızda da tercih edebilir, klasik fayans görünümünü harika görsellerle renklendirebilirsiniz. Maldivler manzarasında duş alıp New York manzarasında yemek yediğinizi hayal edin, harika değil mi?
pixers-duvar-resimleri
Yazının başında bahsettiğim işin büyülü kısmına gelirsek... İskandinav tarzı çok sevdiğim ve evimde de mümkün mertebe uygulamaya çalıştığım bir stil. Sayfalar arasında gezinirken, önce "bunu deneyebilirim" mantığıyla ufak bir resim seçtim. Birkaç sayfa sonra masamı, giysi dolabımı ve hatta buzdolabımı "neden olmasın" diyerek listeye aldım. Siteden çıkmaya yakın artık yatak odaları ve salon için tüm desenlerim şüpheye yer bırakmayacak derecede netti. Yani ufak bir resimle başlayan gezintim, evin yarısını değiştirmeye karar vermemle sonuçlandı.Resmen büyülü işte:)

pixers-duvar-resimleri
Özetle; Pixers ürünü vitrine koyup satan bir mağaza değil. Sizi dinleyen, hayallerinizi önemseyen, rüyalarınıza yol gösteren ve sizi tam olarak nasıl bir mekanın mutlu edeceğini şıp diye anlayan gerçeküstü bir yer. Yapmanız gereken tek şey siteye girip milyon çeşit Pixers deseni arasında kendinizi kaybetmeniz ve yaşadığınız mekana sihirli Pixers değneğini değdirebilmeleri için süper güçlü çalışanlarla iletişime geçmeniz. Bu kadar basit! Hayallerinizin peşinde çok keyifli bir yolculuğa çıkıyorsunuz, şimdiden iyi eğlenceler:)

Yorumlar

Handan dedi ki…
Sahil olan yatakodası ile bulutların arasındaki huzmeler olan salona bayıldım :)