Vintage Temalı Düğün Anı Albümü

vintage-anı-albumu
 Herkese merhaba! Havalar nihayet ısınmaya başladı. Uzun ince sokaklara bakınca, artık çıplak dallar yerine beyazlı-pembeli çiçekleri görmek beni çok mutlu ediyor. Birkaç haftaya kalmaz mis gibi kokuları her yeri sarar ve ben her sene olduğu gibi büyük bir sabırsızlıkla o günün gelmesini bekliyorum.
vintage-anı-albumu
vintage-anı-albumuSabahın çok erken bir saatinde uyanıp camı açacağım. O hafif serin ama tertemiz havayı derin derin içime çekeceğim ve geride kalan sıkıcı ayların kasveti, bıkkınlığı, yorgunluğu puf diye uçup gidecek. Sizce de inanılmaz değil mi? Yani baharda açan çiçeklerin tüm kötü havayı yok etmesi, içimize çektiğimiz o nefis kokuların modumuzu bir anda yükseltmesi, her şeye sebepsiz bir şekilde pozitif baktırması falan? Tıpkı çok çetin geçen bir kış günü ortaya çıkıveren güneşin birkaç dakikada tüm karları eritebilmesi gibi. Bu yaşa geldim ama çocukluğumdan beri tüm bunların gerçek bir mucize olduğunu düşünmekten hiç vazgeçmedim...
kişiye-ozel-anı-albumu
scrapbook-anı-albumu
Bir önceki yayında düğünü için iki albüm sipariş eden Tuğçe Hanım'ın deniz temalı büyük boy albümünü paylaşmıştım. Sıra vintage olanında. Albüm klasik 20cm*20cm ebatlarında, 6 yaprak 12 sayfadan oluşuyor. İnteraktif sayfalar, cepler ve büyük boy kartlarıyla toplamda 60 civarı fotoğrafı muhafaza edebiliyor.
scrapbook-mini-album
vintage-anı-albumu
Bana gelen maillerde sıklıkla  fotoğrafların nereye yapıştırılacağına ilişkin sorular alıyorum ve genelde herkese aynı cevabı veriyorum: Her yere! Aslında albümlerin videosunu hazırlamamın birinci sebebi, bu tarz sorulara cevap olabilmesi ancak "içi doldurulmuş" bir albüm paylaşmadığımdan bazı noktalar her halukarda havada kalabiliyor. Aslına bakarsanız, scrapbook albümler belli bir format dahilinde hazırlansa da, kişinin kendine has yöntemleriyle, fotoğraflarıyla, sticker, süsleme, el yazısı vs. gibi detaylarla dilediğince kişiselleştirebilmesi için son derece ideal materyaller. Örneğin; interaktif sayfalarda sayfa boyutuna göre fotoğraf yapıştırabileceğiniz gibi, daha küçük boyda fotoğraf kullanıp yanına ufak bir stickerla o fotoğrafa gönderme yapabilirsiniz. Küçük bir not ya da tarih de aynı işi görür. Sayfa ceplerinde yer alan fotoğraf kartlarının bir yüzüne fotoğraf yapıştırıp diğer yüzüne fotoğrafın çekildiği güne ilişkin notlar alabilirsiniz. Çünkü scrapbook albümler, fotoğraflarınızın yanı sıra hatıralarınızı da saklayabileceğiniz birer anı defterleridir esasında. Nasıl kullanacağınız ise tamamen size kalmış...
vintage-anı-albumu
Albümün videosu hemen aşağıda. Detayları merak edenlere şimdiden keyifli seyirler. Ve herkese bol çiçekli, bol güneşli, mis gibi bir hafta sonu diliyorum, hoşçakalın!

Yorumlar

bücürükveben dedi ki…
Çok ama çok güzel olmuş Bahar'ım, eline koluna sağlık, Tuğçe hanım da güle güle kullansın. Adın gibi bahar olsun günlerin, sevgiler:)
Eren dedi ki…
Bahar geliyor ne güzel, ben de o bahar dallarını görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum Bahar'cım, albüm her zamanki gibi harika, vintage temalı kağıtları, albümleri ben de çok seviyorum, eline sağlık, Tuğçe Hanım da güle güle kullansın, sevgiler:)
Eren dedi ki…
Bu arada duyurun için çook teşekkür ederim, sidebar'a koymuşsun hem de:)) çok naizksin Bahar'cım, sevgiler:)
bahar006 dedi ki…
Saol Müjdem:)
bahar006 dedi ki…
Beğenmene çok sevindim Eren'cim, ayrıca çekiliş duyurusunun da lafı bile olmaz, öpüyorum:)