"Aşkın Biz Hali" Anı Albümü

kisiye-özel-album
Merhaba! Bu bol çiçekli ve de kelebekli scrapbook anı albümü İzmir'den çok neşeli, çok pozitif ve güleryüzlü bir insan olan Semra Hanım için hazırlandı. Klasik bir egeli Semra Hanım, hani şu konuştuğunuz anda enerjisiyle sizi sarıveren, sebepsiz mutluluk verenlerden...
scrapbook-anı-albümü
scrapbook-anı-albümü
Semra Hanım taa Nisan ayında, eşiyle evlilik yıl dönümleri için istedi bu albümü. Aslında yoğunluktan dolayı başta kabul edememiştim ancak kendisi tekrardan dönüş yapıp o kadar ısrar etti ki kıramadım ama 3 günde tamamladığım tek albüm olarak  kendi rekorumu kırdım:) Aslında yayın yapma konusunda da biraz hızlansam hiç fena olmayacak...
scrapbook-anı-albümü
scrapbook-anı-albümüAlbümün teknik detaylarından falan bahsetmek isterdim ama gerçekten aynı cümleleri yazmaktan çok sıkıldım. Merak edenler lütfen önceki yayınlara baksınlar. Birinde yoksa bir diğerinde anlatmışımdır kesin:)
scrapbook-anı-albümü
scrapbook-anı-albümü
Semra Hanım konsepte karar verdikten sonra çirkin ördek yavrusu hikayesinin kendileri için çok özel olduğunu belirtti ve albümde bununla ilgili bir bölüm rica etti. Ben de albümün son kısmında çirkin ördeğin ve güzel bir kuğunun yer aldığı  bir bölüm hazırladım.
scrapbook-anı-albümü
Detayları merak edenler için albümün videosu hemen aşağıda. Hem de çok sevdiğim Yunan ezgilerini anımsatan hoş bir müzik eşliğinde:) Kanalıma abone olmayı unutmazsanız sevinirim. Keyifli seyirler, hoşçakalın:)

Yorumlar

Eren dedi ki…
Bahar'cım yine harika bir şey çıkarmışsın ortaya, bayıldım, kuşlar, kelebekler, hele o sondaki çirkin ördek yavrusu ve kuğuya bittim, eline sağlık, sevgiler:)
siyah kuğu dedi ki…
Çok güzel olmuş ellerine sağlık, sevgilerimle canım.
KirazKahve dedi ki…
Ne kadar zevklisiniz ve çok güzel yapıyorsunuz :) Ellerinize sağlık :)
bücürükveben dedi ki…
Çok güzel olmuş Bahar'ım, Semra hanım güle güle kullansın, eline sağlık.
Sevgiler.
Handan dedi ki…
Kafamda bir konsept oluşsun kesin ben de sipariş edeceğim bunlardan Bahar, çok seviyorum ama sanırım bende yetenek yok yapacak :)