Vintage Fotoğraf Albümü

vintage-anı-albumu

Herkese merhaba! Bloga albümler dışında pek uğrayamıyorum artık. Aslında yazmak istediğim bir ton konu var. Ela Masal'dan bahsetmek istiyorum mesela, onu soran, merak eden arkadaşlarım var. Ela Masal büyüdü, artık bir buçuk yaşında ve aynı yerde bir saniyeden fazla zaman harcamayan bir bıcırığa dönüştü kendisi:) Sonra geçen yazdan bahsetmek istiyorum, gelen kıştan...

Gün içerisinde bir şey oluyor ve bunu mutlaka bloga eklemeliyim diyorum, cümleler kafama doluşuyor ama bu aralar vaktim gerçekten çok az. Yeni yılda bu durumu bir düzene sokup eskisi gibi gündelik hayattan paylaşımlar yapmak için vakit yaratacağımı umut ediyorum:)
scrapbook-vintage-album
scrapbook-vintage-album
İzmir'den Emel Hanım, erkek arkadaşına hediye etmek için vintage tarzda bir albüm istediğini belirtti. Ben de prima ve Tim Holtz marka enfes kağıtları kullanarak bu albümü hazırladım. Başından sonuna çok keyif aldığım, çok eğlenceli bir albüm oldu gerçekten. 

scrapbook-vintage-album
scrapbook-vintage-album

Albüm, teknik açıdan diğer albümlerimle aynı. 25cm*25cm ebatlarında, 6 yaprak, 12 sayfa. Ortalama 60-65 adet fotoğraf kapasiteli. Albümün yapımında; mukavva, ağır gramajlı fon kartonları, scrapbook kağıtları, metal zincir ve aksesuarlar, eva süngeri, mumlu ip, kurdele, mıknatıs, çeşitli delgeçler, eskitme mürekkebi gibi pek çok malzeme kullandım. 

vintage-fotograf-albumu

vintage-fotograf-albumu

Albümün bir tarafını interaktif sayfalara, bir yanını ceplere ayırdım. Her sayfa ayrıca yanlara doğru açılan cep şeklinde olduğundan ekstra fotoğraf depolamaya da müsait bir albüm oldu.

vintage-fotograf-albumu
scrapbook-anı-albumu

Albümün tüm detaylarını en ince ayrıntısına kadar görmek isterseniz hemen aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. Benden şimdilik bu kadar. Kendinize çok iyi bakın, malum mevsim kış:) Hoşçakalın.


Yorumlar

bücürükveben dedi ki…
Yine harikalar yaratmışsın Bahar'ım eline koluna sağlık, ya ama gerçekten uğramıyorsun bloğuna:(((özleniyorsun bil:(((Ela Masal bir buçuk yaşında oldu mu! Aman Allah'ım o kadar yıl geçti mi? Ne çabuk bana dün doğmuş gibi geliyor!!! Maşallah ismiyle yaşasın....öp benim için...
Lady dedi ki…
bu bende olsa kullanmaya kıyamam. Bir d garip bi şekilde albüm olayı resmen dijitalleşti bazen üzülüyorum ya böyle elime alıp alıp bakabildiğim şeyler bırakmadığım için :D
Elift dedi ki…
Maşallah Ela Masal'a..Öyle bir bıcırıkla koştururken nasıl böyle harikalar yaratıyorsun, hayranım..Amaan, postlar biraz aksasa bile, beklediğimize değiyor her seferinde, ellerine sağlık..
Adsız dedi ki…
Satin alabiliyor muyuz
bahar006 dedi ki…
Craftadreamshop@gmail.com adresinden iletisime geçebilirsiniz.
Unknown dedi ki…
bu albümden sipariş vermek istiyorum nasıl sipariş verebilirim ?
Unknown dedi ki…
nasıl sipariş verebilirim yardımcı olursanız sevinirim
bahar006 dedi ki…
Craftadreamshop@gmail.com adresinden iletisime geçebilirsiniz
bahar006 dedi ki…
Müjdem, canım benim,öperim tabii seve seve:)
bahar006 dedi ki…
Kağıt kokusuna bayiliyorum ya klasik albümden hayatta vazgecmem:)
bahar006 dedi ki…
Dimi:)Valla vakte bakarsan hicbiseye yetmiyor aslında ama az uyku falan idare ediyorum:)