My Best Friend-Scrapbook Anı Albümü

scrapbook-mini-album

Öncelikle Youtube kanalım artık yayında. En altta bu albüme ililşkin videoyu izleyebilirsiniz. Videonun sağ alt köşesindeki çarka tıklayarak HD seçeneğini işaretlemeyi ve kanalıma abone olmayı unutmazsanız çok sevinirim:)

İstanbul'dan Semiha Hanım, mor rengi ve çiçekleri çok seven çocukluk arkadaşı için anı albümü rica etti. Ben de mor, lila, eflatun ve pembe tonlarındaki scrapbook kağıtlarını yine aynı tonlarda organze kurdeleler ve aksesuarlarla birleştirdim ve ortaya cıvıl cıvıl, neşeli bir albüm çıktı.

scrapbook-mini-album

anı-albümü

Albüm 21cm*21cm*5cm ebatlarında. Albüm yapımında tıpkı diğer albümlerimde olduğu gibi mukavva kapaklar, scrapbook kağıtları, ağır gramajlı fon kartonları, delgeçler, eskitme mürekkepleri, aksesuarlar, kurdele ve danteller kullandım.

fotoğraf-albümü

scrapbook-anı-albümü

scrapbook-anı-albümü

Sayfalara hem hareket katmak hem de fotoğrafları sabitlemek için farklı delgeçlerle şekil verdiğim detaylar ve üzerlerine biraz simle ışıltı kattığım çiçekler ekledim.

scrapbook-mini-album

fotograf-albümü
Yine bazı sayfalarda zincirler, boncuklar ve çeşitli metal aksesuarlar kullandım. Albümde fotoğraf kartları haricinde fotoğrafa ilişkin detayların not alınabileceği etiketler de hazırladım.


fotograf-albümüscrapbook-anı-albümü
Bol miktarda interaktif sayfa ve farklı formlarda cepler içeren albümde hem büyük hem küçük ebatlı fotoğraflar için bolca yer var. Ayrıca yanlara doğru açılan sayfa ceplerinde de sayfayla hemen hemen aynı ebatta birer fotoğraf kartı ve ekstra depolama alanı mevcut.

scrapbook-anı-albümü

scrapbook-anı-albümü

Şimdiye kadar hazırladığım albümlerin bir çoğu erkekler içindi. Ama itiraf etmem gerekirse bir bayan için albüm hazırlamak çok daha keyifli. Bir kere çok özgürsünüz ve kullanabileceğiniz yığınla malzeme var. Aman çok mu feminen oldu, bunu eklesem fazla mı kaçar diye gerilmenize de gerek yok üstelik:)

scrapbook-anı-albümü

scrapbook-mini-album
Buraya kadar okuyan herkese teşekkürler. Bir sonraki albümde görüşmek dileğiyle, hoşçakalın.

Yorumlar

bücürükveben dedi ki…
Bahar'cığım harikasın, renkler çok uyumlu, çok şık olmuş, çok romantik olmuş, bence de kadınlar için hazırlanan şeyler daha güzel oluyor. Youtube kanalın hayırlı, uğurlu olsun. Tıklarım elbet. Eline sağlık, Semiha hanım da güle güle kullansın.
Unknown dedi ki…
muhteşem renkler harika,ellerinize sağlık.
Unknown dedi ki…
Baharcığım harika bir iş çıkarmışsın renkler,detaylar o kağıt çiçekler her şeyiyle mükemmel.You tube kanalın hayırlı olsun canım keyifle izledim videonu hemen üye oluyorum kanalına.sevgiler...
sebuş dedi ki…
o kadar zarif görünüyor ki insan kullanmaya kıyamaz:)
ellerine sağlık,
youtube kanalında hayırlı olsun.
sevgiler yolladım.
Pembe Dünyam dedi ki…
harika olmuş bayıldımm :) bu arada bloğunuzu takibe aldım bana da mutlaka beklerim,sevgiler :)
Lilith dedi ki…
Blogunuzdaki calismalarinizdan bakabildiklerime bayildim ellerinize saglik zevkiniz harika