Polyester Nasıl Boyanır?

polyester-cerceve-boyama
Herkese merhaba!Polyester nasıl boyanır? konulu o kadar çok mail alıyorum ki, bu konuda bir yayın yapmak şart oldu. Polyester; çalışması oldukça kolay ve hemen sonuç veren bir malzeme türü. Boyamaya başlamadan önce yıkamanızı ve bir kat kullandığınız vernikten ince bir kat geçmenizi özellikle tavsiye ediyorum.Bu, boyanın eşit dağılmasını ve daha pürüzsüz olmasını sağlıyor. 
Yıkama ve vernikten sonra polyester çerçeveleri önce mürdüm ve patlıcan morunu karıştırarak elde ettiğim renge boyadım. Daha sonra  kuru fırçaya lila aldım ve süpürme tekniği ile objeyi eskittim.
polyester-cerceve-boyama
Biraz simli boya ile ışıltı kattım ve su bazlı yarı mat vernikle vernikledim. Sipariş üzerine çalıştığım bu çerçeveler Nevşehir'deki sahibesine doğru yola çıktı bile. Güzel günlerde kullansın.

Yorumlar

Unknown dedi ki…
valla çok iyi etmişsin, zira ben daha önce de belittiğim üzere rengine vuruldum :))) ellerine sağlık canısı, şahane olmuş.
bücürükveben dedi ki…
Çok şık olmuşlar, renklerine de bayıldım. Eline sağlık Bahar'cım. Sevgiler :)
hobiblog dedi ki…
Güzel olmuşlar, sahibi güle güle kullansın :) Ellerine sağlık :)
Sevgiler :)
Juliette Koc dedi ki…
Çok şık olmuşlar ellerine sağlık. Piyasada çok var bunlardan eline boya çerçeve alan boyuyor şimdilerde. Farkı el işçiliği sanırım. Bunlar gerçekten harika olmuşlar..
Ahşap zamanı dedi ki…
harika olmuş rengini çok beğendim ellerinize sağlık sevgiler...:))
Unknown dedi ki…
aaa kaçırmışım bu güzelliği çok çok şık olmuşlar canım renkler bir harika ellerine sağlık.öptüm.
Nalan Ünal dedi ki…
Hem anne hem avukat hem el sanatlarıyla uğraşan güzel insan, şapkam olsa şapka çıkarırdım sana