Tatil Fotoğraflarım

  Havalar daha fazla soğumadan, anılar hatıralara karışmadan, tatile dair ne varsa paylaşayım dedim. Side, Datça, Marmaris, Palamutbükü, Akbük, Akyazı ve Bayırköy'e ait bu güzel fotolar da sonradan farkına vardığımız başka güzelliklerin başlangıcı olarak bu blogda yerini alsın. 
  Tüm bu güzelliklerin bize ait olduğunu bilmek mutluluk verici. Milli hazinelerimizi koruyalım kollayalım hep söyleriz, duyarız etrafımızdan. Ama bence şu mantıkla bakıldığında herşey daha anlamlı. Hani çok güzel ve lezzetli bir yemek yiceksinizdir. Ama o an çocuğunuz yanınızda değildir ve onsuz boğazınızdan geçmeyeceği için yemeği yemez ve çocuğunuz gelene kadar onu muhafaza edersiniz ki birlikte yiyebilesiniz, tadını birlikte çıkarabilesiniz. İşte doğal güzelliklerimizi korursak, onlara gözümüz gibi bakarsak, çocuklarımızı, torunlarımızı mahrum etmemiş, onları başka ülkelere mecbur etmemiş oluruz. Dışarda olanın fazlası var bu topraklarda, yeter ki kıymetini bilelim. 
  Kamu spotunun sonuna geldiğimize göre, fotoğraflara geçebiliriz:)
Antalya-Side
Antalya-Side
akbük-palamutbük
akyaka-akbük
datça
palamutbükü
datça-palamutbükü-kızkumu
kızkumu-marmaris

Yorumlar

Unknown dedi ki…
Ah ne güzel kareler bunlar. İçim ısındı. Yaz mevsimini seviyoruuuum:))
kış güneşi dedi ki…
bende gittim çok güzel yerler deniz olan yer güzel olmaz mı
bücürükveben dedi ki…
Bahar'ım ne harika fotolar bunlar böyle! İçim açıldı gerçekten ençok denizin berraklığına bayıldım ne kadar temiz, pırıl pırıl...
sevgilerimle
Unknown dedi ki…
ne güzel iç açıcı resimler :)
Büşra Bayram dedi ki…
tatile gidememiş biri oalarak inanılmaz kıskandım :/
Unknown dedi ki…
Fotoğrafları görünce tatili ve denizi ne kadar çok özlediğimi bir kez daha anladım
Dolunay -Alanayarts dedi ki…
vaoov muhteşem fotoğraflar çekmişsin ve çoğu sanki bir hikayeyi anlatıyor.çok beğendim baharcım.yaşasın ve ne olursun azcık daha kalsın yazz!:)
Bir Terazi Kizi... dedi ki…
Gercekten muhtesem yurdumun her kösesi,fotograflarda süper!
elmastasarim dedi ki…
ohhh bu yağmurlu havada içim açıldı Baharcım ellerine gözüne sağlık harika fotoğraflar bizim buralar her yaz çeker insanı kendine cennetten bir köşe sanki ege kıyıları...
sevda s. dedi ki…
Tüh ya aynı yerlere gidip karşılaşamamız kötü oldu. Ben Datça'ya aşığım biliyor musun? Akyakayı da çok sevdim. Kısmetse Marmaris'e yerleşmeyi istiyoruz ailecek :)
bahar006 dedi ki…
Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar:)