Ahşap Etiketlerden Kapı Süsü

Her kapı süsü değil de bu tarz farklı malzemelerden yapılan çalışmalar daha çok ilgimi çekiyor. Daha önce paylaştığım  fıstık kabuklarından yapılan kapı süsü gibi. 

ahşap-etiketlerden-kapı-süsü
Bu kapı süsü minik ahşap etiketlerden yapılmış. Bizde bu tarz hazır satılan etiketler var mı acaba? Olsa ne iyi olur:)
ahşap-etiket
Bu ahşap etiketler pembe akrilik boya ile boyanmış ve üzerine romantik sözcükler eklenmiş.
ahşap-etiketlerden-kapı-süsü
ahşap-etiket
Sonra etiketler biraz eskitilmiş.
ahşap-etiketlerden-kapı-süsü
Etiketlerin deliklerinden doğal ip geçirilmiş ve sıcak silikonla ahşap halkaya monte edilmiş.
wood-tag-wreath
En kısa zamanda denemek istiyorum bu kapı süsünü. Hem kolay hem de aşk dolu:) Bir kaç ufak detayla sevgililer günü için de alternatif olabilir elbette. Siz nasıl buldunuz?
ahşap-etiketlerden-kapı-süsü

Kaynak

Yorumlar

semmma dedi ki…
benim eminönünde mdf aldığım bi yer var, gidince bakayım bulursam sana gönderirim, hediye veresim var şu aralar zaten..yoksa marangozlar da kesebilir belki(:
Unknown dedi ki…
Çok farklı ve şık.Baharcığım maalesef ülkemizde ahşap obje konusunda sıkıntılarımız var bazı özel kurslar yeni yeni fikirlerle ahşap obje kestiriyor ama çok yetersiz.Sevgilerimle..
elmastasarim dedi ki…
Baharcım paylaşımın çok güzel yaratıcılığımı besledi kesinlikle...bu ahşap canım çok ince maket bıçağı ile kesilebilen bir ağaç var adı:Balsa ağacı link göndereyim sana incele bununla istediğin şablonu kesebilirsin bunun üzerine çizip canım öptüm http://www.hobbytime.com.tr/model-ucak-ingenieria-15x100x1000-mm-balsa-levha.ht
GÖNÜL dedi ki…
çok şık ve değişik çalışma sevgiler
bücürükveben dedi ki…
Aslı'm ben beğenmedim bunu, aslında kapı süsü denen şeyi pek tutmuyorum, ne bileyim gereksiz gözüküyor gözüme...ama malum zevkler ve renkler meselesi yanlış anlama sakın...içimden geçeni saklamak istemedim...paspas bile sevmiyorum o yüzden paspasım yok benim kapının dışında çünkü temizlenmesi mümkün olmayan bir şey...toz,toprak onun yerine, viledayla kapının dışını da siliyorum pırıl pırıl oluyor....galiba huyluyum biraz:))))

sevgilerimle canım..
Çilekli Mektubum dedi ki…
Baharcim bunlar cok harikaaaaaa,bayildim.Boyle istedigimiz gibi ahsap objeler pek kolay bulunmuyor,bir marangoz keserse ne ala... Paylasimin icin tesekkurler.
nevrotik dedi ki…
ayy ahşap etiketler çok güzelmiş, hiç görmedim daha önce, bir şey öğrenmiş oldum teşekkür ederim^^
deli_isi_pastalar dedi ki…
Bunlardan var mı bilmem ama bunları abeslang kullanarak yapabiliriz bence .)
Adsız dedi ki…
çok orj. duruyo..
Farklılığı bende severim..
Buda çok farklı çok güzel bir çalışma olmuş paylaşım için tşkler..
deeptone dedi ki…
aaa ne güzel bişi yaw.
sözler de çok hoş ama.
:)
bahar006 dedi ki…
semmma, teşekkürler düşünmen yeter canım, sevgiler:)

Mehtapcım, haklısın, yurtdışı sitelerde çok şık ve gösterişli objelere denk geliyorum ama nedense Türkiye çok kısır bu konuda, sevgiler:)
Elmasım, işine yaramasına sevindim, balsa ağacı sanırım daha önce aldığım maket evlerin yapımında kullanılan malzeme, site adresi için teşekkürler canım:)

Gönülcüm, çok teşekkürler:)

Müjdem, sen Aslıyla beni iyice karıştırdın artık ya neyse:) Paspas apartmanda çok gerekmeyebilir ama benim gibi müstakil evde oturuyorsan şart canım, haa ben de kapı süsü asamıyorum dışarıya, malum çalınabilir ama içerde neden olmasın? Sevgiler:)

Çileğim, Nevrotik, Deli İşi Bunlar, Cicileydi, Deeptone, çok teşekkürler, beğenmenize çok sevindim, sevgiler:)
umay dedi ki…
fikir çok güzel en önemlisi bu farklı formlar düşünülebilir.
yatakodasına çocukodasına hatta içine ayna konabilir vs.
Özgür Tatlar dedi ki…
ne hosmus gercekten boyle yaratici calismalari ben de cok seviyorum.
bücürükveben dedi ki…
Ay ben iyice bunadım hakikaten Bahar'ım sana yazarken Aslı'nın el işlerinden ötürü müdür nedir (sanırım o yüzden)çok özür diliyorum canım...var ya sonradan aklıma geldi ben yine Bahar'a Aslı demiştim galiba şu kapı süsünde diye:((çok utanıyorum valla:((
Duygu Ergül dedi ki…
Merhaba Canım bloguna arkadaş olmaya geldim gezerken bu kapı süsünü gördüm çok beğendim canım ya olsa yatak odamın kapısına asmayı çok isterdim dediğin gibi bende bi araştırayım ama olacagını sanmam ama eşimden yardım alarak ince ahşaplarla kıl testeresi ile kesebilirim napalım demokraside çareler bitmiyo gerçekten sevdim bu fikri Teşekkür ederim :)) hoşçakall
deeptone dedi ki…
mimin var.
:)